[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aerosv
Forum Index » Profile for aerosv » Messages posted by aerosv
Si filmuletul cu clownul gazduit de Euphilya.

CRACIUN FERICIT la toti !
Merci adivb, foarte logic ce spui, posibil sa ma reintorc la dimensiunea lui de dinainte (70x45x45) dar fara sump, ci sa-i fac perete despartitor de 15 cm in spate si acolo voi putea ascunde tot.

Coralii merg din ce in ce mai bine iar singurul clown ramas , e gazduit de Euphilya
M-am cam saturat sa schimb apa de 2 ori pe sapt si daca intarzii algele nu iarta...

As vrea sa adaug un Skimmer Hang On Bubble Magus QQ1 insa mai am un Filtru cascada Aquael FZN 3 plin cu matrix care este rezemat pe foaia din spate...

E riscant sa rezem pe ambele ? Sticla este de 6mm.
Am pus si capac, acum nu mai are unde sari
In rest e spre bine, coralii hidratati si au crescut in 2 luni de la start.

image
Nu mai este valabil.
Se poate inchide. Multumesc !
Fiind un pasionat de nano-acvarii, felicitari, arata foarte bine . Succes !
3 acvarii nano am avut si din fiecare s-a sinucis cate unul... posibil sa nu fie formata pereche si sa se bata.

Seara a sarit, cand era lumina aprinsa erau ambii.

Vine si partea trista... un clown mi-a sarit si l-am gasit uscat, cu toate ca acvariu era partial acoperit.. si-a gasit loc fix prin fanta de la filtrul HOB.

E a doua oara cand imi sare si tind sa cred ca poate nu s-au acceptat , cel mai slab pierde.

Am observat comportamentul loc in timp si cel mai pricajit a pierdut. Sper sa nu fie alta cauza si sa raman macar cu unul
Merci, sper sa evolueze spre bine. Deocamdata doar din schimburi se poate intretine fara prea mult efort si cheltuieli in plus.

Cu toate ca am si alge, ciano, diatome, aiptasia...
As putea spune ca ma apropii de finalul ciclarii, diatomele incep sa dispara.

Ce am remarcat este ca GSP-ul a explodat si se intinde vazand cu ochii, si asta inca de la inceput neavand legatura cu nutrientii. Se intinde mai mult sub forma de ciorchini si mai putin pe piatra.

M-ar tenta sa lipesc bucati pe sticla ca si background.. a reusit cineva asa ceva? Coralina cand poate sa apara dupa startarea bazinului? Nici urma de ea momentan decat pe cateva roci mai vechi.

Daca montezi un cooler deasupra, fara probleme.
Caut 2-3 ciuperci Ricordea (preferabil Florida) diferite culori.

Oferte pe PM !

Multumesc !
Multumesc Mugurel,

Am tot cautat si seamana un pic cu Doughnut Coral insa tentaculele mari si mai carnoase il fac diferit. Si ziua si noaptea este la fel, doar cand simpte hrana se inchide pentru putin timp. Culoarea e foarte faina, e un rosu- rozaliu si tentacule verzi transparent.

Acan sigur nu este.
Va salut!

Am primit acest coral care seamana foarte mult cu un acan, insa am impresia ca este alta specie... acanii au tentaculele mai mici si mai dese.

Aveti idee ce poate fi ? Este roz cu tentacule verzi si foarte activ cand primeste hrana.

Idem ! Recomand .
La fel patesc si eu, la 26 grade in acvariu si 20 in camera apare o diferenta de temperatura si efectul evaporarii este amplificat.

La mine transpira sub lampa dar si se evapora destul de mult, completand zilnic.

Daca vei avea aceiasi temperatura si in camera si in acvariu, evaporarea era minima si probabil la saptamana mai completai.

E normal !
Fiind un fan acvariilor nano, imi place ce ai facut.
Dar imi exprim si parerea mea legata de filtrare... la asa volum mic de apa era ,suficienta doar o pompa de valuri si un HOB pentru filtrare mecanica si ceva carbon.

Siporaxul nu stiu cat ajuta avand in vedere ca ai piatra suficienta iar cheato e infima ca si cantitate ca sa poata fi eficienta.

Legat de mentenanta asa e, uiti de el, mai ales ca nu ai pesti si nu hranesti excesv.

Succes !
Ma puneti iar la cheltuieli... arata bine ala mic ! Va fi pe lista
Merci, dar deocamdata acvariul e crud, dupa ce se stabilizeaza voi vedea cum va fi. Voi insista pe corali moi si LPS.

Forum Index » Profile for aerosv » Messages posted by aerosv
Go to: