[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pterophyllum
Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Am gasit ca planariile sunt asa, cu capul triunghiular. Ai mei par putin diferiti...
Am observat niste viermisori albi pe geamul acvariului....foarte subtiri si de dimensiuni diferite, pana in 2 mm. Stiti ce ar putea fi si daca afecteaza pestii? Azi i-am vazut pentru prima data....
Bun venit!
Multe au mucegait in a treia zi si au stricat si altele. Insa ar fi avut timp sa le salveze pe cele bune....Puii de pe pompa au fost pusi in ultimul moment cand credeam ca renunta total la ei. Cred ca au fost influentati de existenta celor din prima tura.
Oricum eu ma bucur ca nu o sa am foarte multi puisori....si ma gandesc sa nu mai las icrele data viitoare.
Nu, au pus la fel de multe si desi au ajuns toate pana in a treia zi, au ales sa creasca doar cativa puiuti (cei de pe pompa). Asta m-a mirat. Mai sunt doua poze noi pe pagina anterioara.
tatal si puiutii...
mama si puiutii...
Surprinzator, parintii au decis sa creasca doar o mica parte din puisorii noi, desi toate ouale au ajuns pana in a treia zi. Nu au nici o reactie impotriva puilor vechi, din contra, daca unul se rataceste este prins in gura de catre mama sau tata si suflat peste cei noi.
Dimineata, parintii stateau relaxati iar puii vechi pareau sa ii pazeasca pe cei noi
Cu mare drag, smileyface. Nu este nevoie de $ Sa fie ei bine!
Multumesc mult!
Scuzele mele
koala wrote:motanul mare, face si el juma' de broasca (maine, poimaine). Asa ca si el se descurca binisor!

hmmm .... daca nu interpretez gresit (sa ma contrazici daca da), iti urez Felicitari !!!!!

(multi ani inainte si motanelului mic, al meu are 11 ani)
In legatura cu puiutii, nu am nici o problema sa ii donez...tot ce imi doresc (desi stiu ca este imposibil) este ca ei sa ajunga pe maini bune....Daca mi-as putea permite un acvariu gigant i-as pastra pe toti
Lucian wrote:Mimim 3-4 acvarii

Din pacate acum nu pot...dar poate in viitor
M-as baga...insa daca implica inca un acvariu, nu imi permit momentan si nici nu as avea unde sa il pun. Inca un lucru la care ma gandesc este ca nu stiu cate magazine ar cumpara pestisorii...eu ii las acum sa isi faca de cap dar habar nu am cui o sa dau atatia puiuti...
Cumpara de la pet-shop Sera Aquatan si pune in apa de schimb conform instructiunilor. In acest fel apa va fi declorinata si fara ioni de metale grele. Bafta cu pestisorul!
Buna! Daca faci schimburi de apa reduci din nitrati. Bafta si sanatate pestisorilor!
Inseamna ca ei iti pandesc motanelul si nu invers !!!!
Ai niste "pestisori" pe cat de frumosi pe-atat de periculosi!!
Nu mai este chiar atat de mult pana la primavara... Ce frumos este sa ii ai de mici si sa ii vezi cum se transforma in adulti sub ochii tai. Sper sa te bucure cu cat mai multi puiuti dragalasi si superb colorati ca ei!!
Legat de comportament, sper sa ramana blanzi, pentru ca este aiurea tare cand o iau razna....eu mai bag mana cateodata ca sa ii despart pe ai mei cand se bat si ma mai musca...insa ai mei sunt mici si abia simt, pe cand ai tai..
La un acvariu asa mare...si intretinerea este pe masura...ce sa zic, acum schimbi apa cam cat un acvariu intreg de-al meu. Eu schimb in jur de 25 litri si ma gandeam sa pun apa langa un calorifer cu o zi inainte, ca sa se incalzeasca putin, deoarece ultima data cand am schimbat mi-a scazut temperatura brusc cu 2 grade.

Cu cel mai mare drag, Severus!!!

Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Go to: