[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: smokey
Forum Index » Profile for smokey » Messages posted by smokey
m-ar ajuta foarte tare un raspuns...caut de circa 2 luni sumatrani golden tiger fara a avea insa vreun succes..daca stie cineva unde as putea gasi as aprecia foarte mult. MUltumesc anticipat!
am 12 tetra intr-un acvariu de 70 de litri...si apropo de dimorfism sunt cam mici dar se vad care sunt masculi si care sunt femele...una dintre femele are burtik cam maresi ma gandesc sa o pun separat; ce sfaturi imi dati legat de imperechere
sunt nou pe acest forum dar as dori sa mi se raspunda si mie la doua intrebari daca este cu putinta. As dori sa pun niste pui de ancistrus si de corydoras in acelasi acvariu cu niste tetrazone. Va intreb daca nu vor reactiona mai violent pentru ca am patit-o atunci cand am pus 4 exemplare de xifo rosu. Am vazut tabelul cu ce specii pot convietui impreuna dar m-am gandit totusi sa intreb. ... iar cea de-a doua intrebare, cand as putea sa stiu ca tetrazonele au ajuns la varsta imperecherii, deja masulii pot fi usor observat fata de femele... Multumesc anticipat si astept raspunsul

Forum Index » Profile for smokey » Messages posted by smokey
Go to: