[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
De ce nu te gandesti sa iti faci un sump ,ar fi foarte indicat
Intrebarea este daca a reusit sa il faca singur ?
Sunteti mortali !
Nu esti atent la subiect ca de fiecare data !
Multumesc pt ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie,nu stiu daca stii cat de mult a contat pt mine .Multumesc,Dragos !
Tot la bureti am ramas ,ii spal saptamanal si sunt ok iar la sump nu am umblat deloc pt ca nu am de ce
Exact !
Frumos , Narcis !
Ma gandesc serios sa cumpar un magnet Tunze, dar nu stiu daca se merita investitia la acvariul meu cu africani........eu il curat cu o laveta de bucatarie pe interior si pot sa spun ca se vede super bine dar ............lenea ma face sa ma gandesc ca ar fi mai usor cu magnet
Ce ma sfatuiti ?
Ce marca de hranitor automat este ok ? Nu vreau sa am hrana umezita ,ceasuri inexacte etc !!!!
Eu as recomanda teava 40X40X3 pt acvariul tau si ai sa dormi linistit pt ca asta este cel mai important .....
As merge pe sticla de 12 ce trece peaste 55 ,dar mai sunt si alte acvarii cu sticla de 10 asa ca decizia este numai a ta.....
Spor la treaba !
Bine ai venit !
Mitica , ai ceva noutati si pt noi ?
Koala ! Da este adevarat si va trebui sa mai am rabdare pana cand decorul va arata asa cum imi doresc !
poze
poze
poze
poze

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: