[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dragos Matei
Forum Index » Profile for Dragos Matei » Messages posted by Dragos Matei
tubi am cules si eu, purici nu am reusit sa prind, in schimb cu garizi dadeam la biban ;-)

eu nu vreau sa-i folosesc ca hrana, vreau sa-i cresc in acvaterrariu, sa incerc sa formez un biotop ...
Salut!
Cand eram mai mic, se gaseau la bucur obor in piata, pungi cu Daphnia Pulex (purici de balta) in apa, se vindea ca hrana vie, unde gasesc asa ceva? Pe langa purici, mai caut si Hyalella Azteca sau Gammarus Pulex (garizii de pe baltile noastre) si cred ca ceva mai comuni sunt Melanoides Tuberculata, sunt cumva melcii de nisip?
buna treaba, ce dimensiuni are? de unde ai luat pietrele?
e foarte frumos, felicitari Ionut !
merci Stefan, deocamdata ma gandesc unde sa maschez un incalzitor si apoi sa incerc cu niste rcs, ma gandeam si la cativa rasbora galaxy, dar nu stiu daca le place in apa mica si putina ...
merci, mai sunt cateva elemente de cizelat dar merge spre bine :-)
Pentru montarile Wabi Kusa se foloseste muschiul asta, am incercat si eu dar nu s-a adaptat, nu a supravietuit, aici pe forum nustiu daca e cineva care a incercat ...
se poate face o diferenta intre traiectoria razei solare si cantitatea de lumina care atinge planta din apa ?
plantele din acvariu nu au nici o legatura cu cele din natura, ma refer la modul de crestere, daca facem pauze de iluminat de ce sa nu facem si valuri, sau ploaie cu fulgere si tunete, sau secari si apoi inundari, sau de ce le tundem si adunam frunzele moarte, si asa mai departe, plantele in acvarii sunt crescute fortat si sunt adaptate la aceasta crestere, deci, in frast cu pauza!

le: sa incepem cu ploaia http://www.youtube.com/watch?v=N_BSDMeUp-U
avand in vedere ca nu este pui, eu zic s-o eliberezi undeva langa o balta sau rau, se va descurca perfect.
...
hemianthus callitrichoides
...
lilaeopsis brasiliensis
riccia fluitans
salut!
au trecut cam trei luni jumate, schimbarile nu sunt prea mari pentru ca nu prea stiu ce plante sa bag, am incercat sa pun niste muschi de pamant, al' de creste pe langa borduri, dar s-a "topit" ...

nu cred ca e bine spus pauza, poate o scadere in intensitate datorira unor umbriri din natura, depinde de planta si de zona de unde vine
super, daca imi lasi pe privat un numar de telefon , vorbim sa trec s-o iau, merci !
daca o arunci ma intereseaza pe mine ...
am niste vallisneria de dat, daca dai la schimb niste fire de moss sau plante cat mai pitice, e foarte bine, daca nu ai si-ti doresti tare vallisneria eu iti dau ;-)
placerile au fost din partea noastra ;-)
ploiesti ?

Forum Index » Profile for Dragos Matei » Messages posted by Dragos Matei
Go to: