Message |
|
Foarte frumosi!
Pe cand inapoi pe marin?
|
 |
|
ceatza wrote:Ma bajeti haideti sa facem o cheta de o femeie ca e nehotarat tanarul , poate il tempereaza 
Sau mai bine nu!
|
 |
|
Serios acum, e bine ca trec pe zeovit sau nu?
|
 |
|
Frumoase achizitiile!
|
 |
|
Voiam s ate intreb, cutia externa BA o lasi asa sau mai pui vreo teava?
Ma refer daca lasi direct flansele sau mai completezi cu teava...
|
 |
|
Am facut azi niste teste si calciul si kh-ul au crescut fata de luni (ca cu 10ppm si kh-ul cu 1 dkh) si mg-ul a scazut de la 1200 la 1140...
Are asta vreo legatura cu praful din apa?
Am bagat si hang on cu perlon si tot n-am reusit sa scot mizeria asta.....
Duminica seara am schimbat 10% din apa , luni am masurat parametrii si de atunci am intervenit doar cu apa de autocompletare....tds-ul la osmoza este 8...
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Asteapta pana iti vine reactorul, faci un schimb de apa si aspiri cat mai multa ciano!
Si fa ceva cu agitatia asta!
Trebuie sa incelegi ca pur si simplu nu se pot face lucrurile de pe o zi pe alta.
Asteapta si vezi reactia bazinului in timp
ok, am inteles!
Am vorbit si cu domnul Petty si o sa deschida o cutie de sare KZ ca trebuie sa schimb si sarea mea....nu are parametrii ok de zeovit....
|
 |
|
Mi-a aparut cyano si pe geam.......sa mai lupt sau sa trec pe bezna 72 ore?
|
 |
|
Spor!
|
 |
|
Laurentiu A wrote:Are cineva idee unde gasesc pe la noi frag plaguri? Sau cineva care are cateva in plus si e dispus sa se scape de ele?
La domnul Petty, aqualife....avea acum ceva timp de la fauna marin....
Edit: are
http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/diverse/fauna-marin-breed-rock
|
 |
|
Arata foarte frumos aranjamentul!
Succes !
|
 |
|
ciprian01 wrote:aproape 2 ani....  ))))
am multe sute. si tot sunt insuficiente. bine...nu am intentionat asta. dar nu gaseam nicaieri berghia.
Asa greu se inmultesc la tine?, eu intr-un timp cred ca aveam 300.....acum nici urma de ele....ca intre timp am schimbat piatra de 2 ori si mereu ma pricopseam la fiecare schimbare de piatra cu cate 20......am bagat 2 pepermintii si de 2 luni nu mai am urma de aiptasia....da se putea sa nu manance nici o aiptasie...
|
 |
|
Ok, multumesc!
|
 |
|
Am demarat treaba cu Zeovit......
Imi trimite Sebastian Costin un reactor de zeolit pe datorie.......ii multumesc foarte mult!
Cum fac rost de bani platesc reactorul si imi iau solutii si zeolit.....
|
 |
|
Poate sa fie o problema daca ziua fata de noapte e diferenta de 2-3 grade?
Sau sa fie lampa problema?, desi la inceout nu aveam probleme si lampa e tot asa setata.....
|
 |
|
M-am uitat prin clipuri/poze cu acvariul si am observat ca dupa adaugarea pepermintiilor si dupa ce am scapat de aiptasia au inceput sps-ii mei sa aiba probleme....
Are vreo legatura?
|
 |
|
Rezultatele testelor:
Sg: 1.026-Refractometru si hydrometru Tropic Marin.....
No3: 5-Salifert
Ca: 440-Salifert
Mg:1200-Salifert
Kh:9-Jbl
E vreao problema cu acesti parametrii?
Daca nu care ar fi problema pentru care ,i se dic sps-ii si am ca un praf alb in masa apei?
|
 |
|
Frumosi pestii!
Da o poza de ansamblu?
|
 |
|
Am adaugat aseara in 2 sosetute o lingura de rowaphos si una de carbon ati si azi vad ca nu mai am atata mizerie in masa apei ca in zilele trecute......
E posibil sa fi precipitat calciul cu fosfatul.....
Maine cand imi vin testele vad cum sta treaba.....
|
 |
|
Schimezi prea umed.......
Trebuie sa reduci debitul de aer(reducandu-l presupun ca scade si cel de apa....).
|
 |
|