[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Nope ma refer la tubul care cred ca este un fel de reactor
Salut,

In a 3-a poza sub cutie ? Ce este?
Nu imi dau prea bine seama...
CreatoR wrote:Mai simplu iti iei un arici si ai rezolvat problema, fara efort si fara ustensile

Nu imi plac aricii si oricum ariciul curata pe unde vrea el nu pe unde vreau eu.
Oricum nu e bun vinul ala... e prea rosu ! Nu cred ca a baut mult...arata oribil sa ma bata mama )))))))))))
Poi ai reusit sa faci rost de rotiferi pentru tura 2 ?
Ce pot sa zic. Si unul e bine. Ai macar o mica satisfactie !

Bafta cu noua runda.
Toti sunt vitezomani pe aici ! Dar habar nu au sa circule. Daca te-ai dat jos la el la semafor blocheaza usile si incepe cu scuza-ma. La ce ma ajuta scuzele tale cand zac cu oasele rupte in spital ca tu nu esti capabil sa circuri aproape regulamentar !

Nu zice nimeni baaaa nu depasi viteza nu aia nu aia... dar macar uita-te gadeste putin.

Nu ai cu cine.

Ca si chestie ! Eu am luat acvariul de la Constanta. Cu tot cu sump si acareturi. Daca vrei sa ajunga ajunge.
Ahahaha ! Nu ai nimerit ! Am un singur card valid.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/37494.page

Poate te intelegi cu omul.
Ok. Sarumana. Incerc imediat cu cardul
Salutare,

Intrebare. Incepe sa ma enerveze coralina.... pe geam ! Cum o zbor eu de acolo ? Deja mi-am tocit degetele incercand cu un burete..

Am nevoie de o metoda mai drastica.
Sa inteleg ca e frumoasa tara noastra
Cred ca te pot scapa de ea. Dar trebuie vazut cum facem sa ajunga la Bucuresti intreaga.
Pfff.

Eu am in plan sa refac sumpul. Am 140 la el. Din nefericire.. nu am 50 sau 60 ! Am 40 si ceva

Tastand imi pica fisa. Ca le pot taia

Mai mare Ca si granulatie. O sa il ridice pompele daca este prea mic.
Ai pm.
atar wrote:Acum inteleg de ce barbatii vor acvarii marine.
Cand am vazut poza asta mi-a venit sa ma duc sa scot apa din acvariu.
Pai eu am doar 8 stechere in prize, un controler, un alimentator de 12V si doua prize programabile, dar acum vreau si eu asa.

Asta deocamdata
Salutare,

Prima din stanga ! Ce dimensiuni are ?

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: