Message |
|
C. moori 5 buc
Friery - 3 buc
Bucuresti
|
 |
|
Da, burundi sunt. I-am vazut si eu zilele trecute.
|
 |
|
Salut!
Poti sa-mi spui si mie de unde i-ai cumparat? Si ce frontosa sunt?
Multumesc!
|
 |
|
Am gasit-o in doua locuri in cora pantelimon dar cerea pe ea 75 lei(mi sa parut enorm) si la urbanpets(online) 35 lei dar n-am avut timp sa ajung.
|
 |
|
cumpar : Maylandia estherae ("red zebra")
Maylandia callainos ("blue cobalt zebra")
|
 |
|
incearca in hornbach acolo am vz niste pui ,parerea mea cel mai tare magazin
eu am avut norocul sa gasesc o femela de albino , o donase cineva in cora dar a murit din greseala mea
|
 |
|
|
 |
|
Am o intrebare pentru cine se pricepe , merg neoanele (in cazul meu aqua glo 40w) la un droser electronic pentru tl 5 2x49 w? Am facut proba pe niste neoane simple de 36 w si s-au aprins dar astea care le am eu nu vor.
|
 |
|
vand nigro ,marime 4-7 cm,pret simbolic,cine e interesat sa sune la 0726147347
|
 |
|
cand am fost sa-mi cumpar geamurile de la delta glas am intrebat despre acest geam ,mi-au zis ca este lipit cu o rasina speciala si ca este foarte scump
|
 |
|
am si eu 6 ancistrusi normali, 5 albino dintre care 2 masculi voalati si doi normali(femela dabea am gasit-o o donase cineva in cora)as vrea sa reproduc si eu albino dar masculul dominant e normal si cei albino sunt mai mici decat femela si na-s vrea ca cei 2 sa formeze un cuplu  nu stiu ce pui vor iesi daca ar iesi o parte albino si o parte normali nu ar fi nici o problema dar n as vrea sa iasa niste uratanii
|
 |
|
cu ajutorul unui ventilator montat in spate ramei nu in capac ca se vede urat ai rezolvat problema
|
 |
|
are dreptate FIPILICA fa-l de 125 la delta glass unde sticla este taiata pe calc. trebui sa dai 500.000 avans si vi in cate va zile si o iei
|
 |
|
L=1120,l=500,h=600
|
 |
|
acum vreo 4-5 luni am luat de la delta glass 2,5m sticla float 10 mm sub 1.700.000
|
 |
|
nu avea intarituri altele au fost cauzele de a crapat
|
 |
|
rezolvat
|
 |
|
azi noapte unui prieten ia creapat spatele acvariului
Sa hotarat sa-si vanda tot:
-filtru aquael fan 2 folosit 3 luni =30 lei
o pereche de nigrofactiatum cu cel putin 100 de pui (4mm)+cateva fire de plantesi mancarea aferenta=40lei
o buturuga mica dar destul de frumoasa initial am vrut sa o cumpar eu =5lei
daca intereseaza pe cineva acvariu sa-l repare,sa vina cu o oferta cotele sunt=800,400,400 geam de 6 lipit cu den braven negru si cu fund incastrat
|
 |
|
am facut la un prieten un acvariu asemanator 800x400x400 tot sticla de 6 si chiar nu a facut burta deloc cel mai bine incerci cu o ruleta masori capetele si apoi mijllocul si vezi diferenta
|
 |
|
va dau si voua dreptate pentru siguranta am vz acvarii cu intaritoare si pe exterior
|
 |
|