[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Severus
Forum Index » Profile for Severus » Messages posted by Severus
Abia acum am vazut ce ghinion te-a lovit. Imi pare rau si sunt alaturi de tine cu sufletul, ca altceva nu cred ca pot sa fac.
Sa dea Dzeu sa vina si zile mai bune, cu pesti mari si grasi si cu multi pui care sa umple acvariul.
Spre surprinderea mea, Severumii mei continuua sa creasca. Grasu' cred ca depasit 20 cm.
Cu toate acestea este un peste taaare bland care nu bate si nu fugareste pe nimeni (nici macar puii de C. Sajica).
In plus are mare grije de Cleo.
Daca or sa se comporte tot asa cred ca se vor alege cu un acvariu de fo 400 de litri pentru ca merita.

koala wrote:... deci, imi ramai dator cu o bere.

Chiar si mai multe. Placerea este de partea mea.
Multumesc frumos !
Intre timp eu am sa-ti pregatesc "o caciula" de pui de Sajica, dar nu raspund daca or sa-ti fugareasca Oscarii prin acvariu.
(Glumeam, evident)
koala wrote:Poate ma enervez si-mi trag un clan de nigro, ca si-asa n-am mai avut de vreo douaj' de ani...

Da' un clan de Sajica nu vrei ?
Sunt muuult mai cuminti, curiosi si s-ar juca toata ziua cu tine daca pui mana in acvariu.
Da-mi si mie cativa pui de ancistrus si te umplu de pui de Sajica super-simpatici si super-mancaciosi.
Lucian wrote:Ce gusat si "bine crescut" este. Sa-ti traiasca si sa se inmulteasca!

E gusat si nasos, dar este o bijuterie de peste.
La 20 cm tot comportament de copil are.

dan-iulian wrote:Superbi!!!!
Am si eu un baietel roscovan, si nu ma satur sa-l privesc, dar parca nu-i asa frumos ca cei doi de mai sus.
Sa va traiasca.

Sa-ti traiasca si tie roscovanul si sa te bucuri de el.
Wow. Niste pesti superbi.
Esti o adevarata profesionista.

O sa urmaresc ce vei face cu noul acvariu.
Poate ma "molipsesc" si eu de unul mai mare.

Duminica placuta
Ia uite ce surpriza.
Abia astept sa vad acvariul plin de pui de Severum.
Succes Anca
Anca,
Daca iti este greu sa scoti piatra, procedeaza invers: lasa piatra in acvariu si acoper-o cu o "breeding container" (sau ceva asemanator) cum ar fi asta din imagine.
1 Ai grije sa o fixezi cu pietre pe margini.
2 Dupa ce puii eclozeaza si cresc un pic ii scoti si ii muti unde vrei tu.
Mult scucces si abia astept sa te vad bunica de Severumi

Pterophyllum wrote:Eu chiar as vinde acvariul si stand-ul.

Nu stiu daca are rost smilie Ai putea sa folosesti unul pentru "aia batrani" si unul pentru tanara familie.
Si uite asa o sa fie toata lumea multumita
Mult succes
Ce mai face Mototolul?
Sper ca e bine, e cuminte si nu-l mai bate nevasta.
Intre timp, Morcoveatza s-a facut baiat mare !

Pterophyllum wrote:Dupa ce l-a batut zdravan, Scalarita a stat in permanenta langa el. Pana si in cusca a sarit de buna voie ca sa ii fie aproape .

Asta da nevasta !
Ma bucur ca si-a revenit. Spune-i ca in aceste momente grele (cand il bate nevasta), suntem alaturi de el.
Si noi iti dorim tie o zi buna si iti uram bine ai venit pe forum.
Presupun ca tu ai oo.
Si probabil si pestii tai.
Dan P wrote:... au depus noaptea si probabil masculul a ratat tinta

Cumpara-i o lanterna. Poate o sa-i fie de folos data viitoare.
In ultima serie de poze acvariul tau arata foarte misto.
Eu cam ravnesc la niste severumi de la tine (mai ales la o pereche de golden) dar de dimineatza am avut un soc:
perechea mea de Sajica a mai scos o generatie de pui la zbor. Nici nu stiu unde i-a tinut in ultimele 2-3 zile.
Felicitari Anca !!
In sfarsit, avem si "noi" oo de Severum. Poate ies si niste "mormoloci" sa vedem cum arata.
Ai mana buna la pestiuci.
Asteptam noutati
Important este sa se formeze o pereche.
Chiar daca se formeaza o pereche nu inseamana ca vor si depune, dar este un mare pas inainte.
Succes

Forum Index » Profile for Severus » Messages posted by Severus
Go to: