[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: George.Vancea
Forum Index » Profile for George.Vancea » Messages posted by George.Vancea
he he chestia cu zbatutu e foarte adevarata deabea daca pot sa ii scot din acvariu, odata m-am chinuit 10 minute sa il prind de pe jos; a sarit din acvariu si se agita asa de tare ca nu reuseam sa ma apropii de el; am sa mai pun sare sa vad cum se comporta deocamdata stau linistiti ; cam cit pot sa tin apa asa sarata ?
NU e oleaca cam multa sare ?
iese vreo 3 polonice pline de sare ....
cel mai ciudat e faptul ca de obicei cu triplaflavin ( sau ceva de genu atsa) le trecea repede acuma pur si simplu nu si-a facut efectul ....
deocamdata am pus oleaca mai putina sare, si deja pestele bolnav se scarpina parca; se invirtea cu capul in jos si se scarpina de pietre
Multumesc pentru raspuns
astept sa vad efectul :-)
Buna ziua
Am un acvariu de 250L Juwel cu filtrul original + un filtru separat.
temperatuta in jur de 25 grade, apa schimbata odata la 15 zile ( partial cam jumate din volum) in acest acvariu sunt citeva plante, o cioata ( originala a venit odata cu acvariul) si 4 Astronotus ocellatus.
Dupa sarbatori in care au stat cam 4 zile singuri in intuneric ( acvariul e la un birou si nu a fost nimeni in acea perioada) unuia dintre pesti i-a aparut pe piele o "infectie" care are aspectul unui mucegai alb ( este exact ca un mucegai, un puff alb de 0.5 cm , 0.8 cm lungine si daca te uiti atent se pot observa niste bilute mici la virful firelor de mucegai. aceasta problema am mai avut-o si cu alti pesti din acvariu anul trecut ( sa intimplat dupa citeva batalii intre pesti ) si atunci am tratat boala cu :tripaflavin
Problema este ca acum nu merge ( tratamentul l-am aplicat saptamina trecuta vineri, substanta e buna nu e expirata, e aceasi marca acelasi tip )
Intrebarea mea este ce pot sa fac cum sa ii tratez si mai ales ce fel de parazit este.

Forum Index » Profile for George.Vancea » Messages posted by George.Vancea
Go to: