[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hyundai
Forum Index » Profile for hyundai » Messages posted by hyundai
hyundai wrote:Astazi l-am scos afara pe u prosop ft. umed aprox. 3/4 minute.

E important sa se zbata pe prosopul ala, nu trebuie sa stea ca lemnu'. Daca il vezi ca s-a lenevit, imboldeste-l usor cu un deget.

"3/4 minute" ai vrut sa spui "intre 3 si 4 minute" sau "3 sferturi de minut"? Ca e o diferenta...

3 spre 4 minute.
Ai dreptate, a cam lenevit. Nu prea s-a zbatut. Reiau astazi procedura.
Multumesc.
L-am scos putin (20/30 secunde) din acvariu pe o suprafata umeda. De asemenea i-am dat mazare fiarta. Am observat ulterior ca s-a inclinat la 25-30 grade fata de verticala. Una din aripioarele care astfel "statea" afară, în aer "a intrat la apă", şi după câteva zile pata roşie a dispărut (vezi imaginea). image
Ideea e ca manaca, e vesel. Incearca sa pluteasca in josul acvariului, dar nu reuseste sa se mentina decat cateva secunde.

Astazi l-am scos afara pe u prosop ft. umed aprox. 3/4 minute.
multumesc,
alte sfaturi ?!
Am citit posturile legate de probleme la carasi si le-am dat si mazare fiarta s decojita.

Plus ca am observat ca are burta mare (mult prea mare decat o are el in mod normal).
Petele sunt la baza aripioarelor de pe burta.

Multumesc anticipat.

De Craciun am fost plecat de acasa si am lasat pestii (2 carasi) la altcineva (aproximativ 2 saptani) care avea un acvariu mult mai mic.
La intoarcere am observat ca un caras (vezi imaginea) este cu burta in sus si are o pata (acuma pata s-a micsorat devenind de fapt 2 pete mai mici) de culoare rosie.

Ii hranesc cu Troco Crumble (hrana granule pentru peste).
Temperatura este acuma in acvariu de 23/24 grade Celsius (temperatura cu - virgula - care i-am obisnuit).
Cel bolnav (am observat) ca are tendinta sa stea langa incalzitor (vezi poza).
image
multumesc
Unde pot gasi un aparat (instrument) pentru hranirea automata a pestisorilor mei.
Ideea e ca de Craciun/Pasti/Vara mai plec de acasa cateva zile sau chiar cateva saptamani si trebuie sa-i las la altcineva, de fiecare data cand ma intorc ii gasesc intr-o conditie jalnica :x Chiar acuma cand m-am intors mi-am gasit un caras cu burta in sus si cu niste pete rosi in jurul inotatoarelor de pe burtica.

Multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for hyundai » Messages posted by hyundai
Go to: