Message |
|
....

|
 |
|
....

|
 |
|
......

|
 |
|
In seara asta m-am jucat putin cu lentila de macro.  Sper sa va placa.

|
 |
|
Esti meserias. Arata super fain.
|
 |
|
Bine ca i-ai dat de cap. Cu siguranta topicul va folosi si altora.
|
 |
|
rodoselada wrote:eu zic sa mai bagi niste pesti dar alta specie, Razbora brigittae vei castiga cu ei profunzime ca sunt micuti
Da, e o optiune de luat in calcul. Vedem si cit oi mai tine setupul.
|
 |
|
E beton bazinul. O sa ii stea bine la Creme. Eu am inceput deja sa string bani..... 
|
 |
|
raul.tatulescu wrote:Gata Gabi, ti-a venit concurenta, sari cu banu ca iti ia locul la Creme.
 Asta face acvarii mai faine ca ale mele. Mai mult ca sigur va trebui sa dublez suma in contul lui Koala sa mai prind loc la Creme.
|
 |
|
raul.tatulescu wrote:Eu vad pestii... dar a uitat sa le puna apa  . Sper sa il bagi la concursuri anul asta, merita!
Da, da o sa il pun la EAPLC cu sigurata.
|
 |
|
rodoselada wrote:Bun gasit! dar ai fost activ nu gluma.
Pai na a trebuit sa va suplinesc locu si tie si lui Silviu Man.
|
 |
|
Deja imi fac cruce cu limba in cerul gurii. Welcome back din nou!
|
 |
|
Prodan wrote:Salut..am un acvariu de 120 litri cu filtru extern...cine îmi spune dac? trebuie sa schimb apa în fiecare s?pt?mân??am în?eles ca filtru il curat cam la o luna dar apa tot la o luna fac schimbul?
Cit de mare aste filtrul intern? Cu ce este umplut?
Schimburile partiale de apa saptaminale sint vitale pentru "sanatatea" acvariului. La un acavriu matur si stabil poti reduce intervalul si la doua saptamini , asa in cazul in care numarul de pesti nu este prea mare si nu ai prea multa materie organica in apa.
|
 |
|
Bine ai reveint prietene! Superb ca de obicei ! Astept evolutia.
|
 |
|
rodoselada wrote:Sperb, dar unde sunt pesti? i-am vazut acum....
Multumesc prietene! Bine ai revenit pe aici!
|
 |
|
MSI wrote:  Arata extraordinar ..
 Multumesc.
|
 |
|
Inca o poza de azi. A trebuit sa o fac mai " mititica" poza ca sa o pot incarca.
Sper sa va placa.

|
 |
|
Foarte frumos bazinul tau. Are un aer natural iar pestii sint de nota 10!
In locul tau as incarca pozele sa le vedem aici.
|
 |
|
La difuzorul inline se formeaza o ceata de bule fine in toata masa apei. Deci este mai neplacut fata de pastila ceramica din acvariu. Dar partea buna este ca ai ondistributie mai buna de co2 in acvariu.
|
 |
|
Desi bazinul are doar 2 luni si vreo saptamina incet incet adunam " material " pentru urmatorul scape.
ieri am comandat astea:
|
 |
|