| Message |
|
|
|
-20 fire Najas Guadalupensis (minim 20 cm)
-10 x 10 cm Riccia
-5 fire planta din imagine (imi scapa denimirea; e tot planta de fundal, creste inalta) - minim 20 cm
20 ron pachetul
Am 2 pachete disponibile.
Numai pentru Bucuresti!
|
 |
|
|
|
Da, sigur. Lasa-mi te rog numarul de telefon pe privat sa stabilim cum facem.
|
 |
|
|
|
Ariciul s-a dat.
|
 |
|
|
|
Vand sau schimb:
- Creveti Peppermint - 60 ron/buc sau 100 ron/2 buc
- Anemone Actinia Equina rosii 2 buc - 50 ron/buc
- Paguri 2 buc - 20 ron/buc
- Stea Sarpe - 60 ron
- Stea de nisip Astropecten Polyacanthus - 60 ron
- Melci Cerith - 15 ron/buc
- Arici - 15 ron
- Crevete Spottede BumbleBee - 50 ron - Atentie! Specia aceasta mananca asterine
- Melci Cowrie - 50 ron/buc
Caut la schimb:
- nisip spartura corali Fiji White sand sau similar
- Cleaner Shrimp
- Amphiprion Ocellaris 2 buc
- Pseudochromis paccagnellae
- Cardinal
- Goby galben
- Pompa de valuri Koralia nano, 1600 sau 3200
- Matrix
- Siporax
- 1 cap Euphyllia Glabrescens
- 1 cap Euphyllia Hammer
- Discosoma
- Gorgonie mov
- Organ pipe
- pompa apa Eheim 3000
- Skimmer BM NAC 3+ sau NAC 3
Doar in Bucuresti pentru ca nu pot garanta ca ajung vii.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide pentru ca voi deschide un anunt mai cuprinzator.
|
 |
|
|
|
Up
|
 |
|
|
|
Inca valabil
|
 |
|
|
|
Am si A+B si de ieri am inceput sa il dozez. Acum 2 ani am mai avut Korall Fluid si mergea ok acvariul, dar am zis sa incerc si A+B ca am inteles ca stimuleaza mai mult cresterea de coralina.
|
 |
|
|
|
Vand Jbl Korall Fluid 100ml din 100ml (am acvariul mic si de la cateva picaturi puse nici nu se vede ca e luat din el). Folosit mai putin de 2 saptamani.
Pret 15 ron
Numai pentru Bucuresti!
|
 |
|
|
|
E ok. Iti las numarul pe privat ca in principiu nu sunt in Bucuresti luni si marti.
|
 |
|
|
|
Vand/schimb numai in Bucuresti:
- Riccia 50cm patrati (20x25 cm) - 30 ron sau se poate imparti cantitatea pe din doua
- Najas Guadalupensis 20 fire min 20cm inaltime- 10 ron sau 1 ron/buc
Caut la schimb:
- pesti: leeri, gourami, ancistrusi, scalari min 4cm fara coada, gibiceps, kuhlii, colisa
- incalzitor resun max 200w
- filtru hang-on
- siporax
- matrix
- nisip alb spartura de corali (pentru acvariu reef)
Numai in Bucuresti!
|
 |
|
|
|
Pretul este de 60 ron/buc
|
 |
|
|
|
Vand 2 Peppermint numai cu ridicare personala.
70 ron/buc
|
 |
|
|
- daca iti vin oameni in vizita si te intreaba: "Da plantele alea sunt pe bune sau sunt de plastic?"  Se umfla pipota in tine si le raspunzi: "Coralii sunt vii, nu umblam cu plastice"
- daca ai explicat foarte determinat, de cel putin 50 de ori, de ce sarea de bucatarie nu e buna in acvariul reef, iar la sfarsit tot se uitau interzisi la tine si li se parea ca singurul motiv pentru care folosesti sare "speciala" e pentru ca nu ai ce face cu banii
- daca au fost persoane care ti-au vazut acvariul (in poze sau pe viu) erau convinsi ca "Nemo" traieste si in apa dulce si te-au rugat sa ii ajuti sa isi faca acvariu de apa dulce special pentru un "Nemo".
|
 |
|
|
|
Vand acvariu 112L (70x40x40cm). Este sh si are zgarieturi superficiale. Zgarieturile nu se vad in poze, in poza sunt doar reflexii de la blitz.
Bonus capacul de pal din poza. Nu este in stare buna, dar mai poate fi folosit. Are pe el instalatie de iluminat (pentru 2 neoane) si un neon (al doilea s-a ars).
Bonus si niste fire de Najas Guadalupensis.
Pret 100 ron. Nu e negociabil.
Doar in Bucuresti!
PS: Nu ofer transport. Il ridicati de la mine din casa (etaj 1).
|
 |
|
|
|
Sarea de bucatarie clasica nu se poate folosi si pentru ca are iod si nu are alte elemente necesare coralilor.
Apa de la robinet are clor si de la restul substantelor din ea iti garantez ca se umple acvariul de alge.
Apa pentru un acvariu marin trebuie sa aiba puritatea apei cat mai aproape de 0, maxim 20ppm. Asta se masoara cu un tds metru, care iti masoara cantitatea de substante solide anorganice dintr-un litru de apa. La apa de retea aceasta valoare este de aproape 200ppm.
|
 |
|
|
|
S-a dat. Se poate inchide!
Multumesc!
|
 |
|
|
|
Donez urgent un crab cat o moneda de 50 de bani, numai in Bucuresti. De aseara sta in pahar.
Posibil sa fie ierbivor ca la mine servea alge de pe pietre, dar nu am vrut sa risc sa creasca in acvariu.
Se ridica de la Piata Dorobanti dupa ora 16:00.
|
 |
|
|
|
Vand Riccia 20x30 cm la 30 ron sau o pot imparti pe din doua si ar fi 15x20 cm la 15 ron.
Doar pentru Bucuresti!
Daca aveti intrebari ma puteti contacta pe privat.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide!
Multumesc!
|
 |
|
|