[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: insoso
Forum Index » Profile for insoso » Messages posted by insoso
Important e ca merge (ca au fost doar led-uri arse si nu sursa) si cel mai importat e ca o persoana care nu ma cunostea s-a oferit sa ma ajute (lucru destul de rar in ziua de azi)
Problema s-a rezolvat

Ii multumesc lui Dan Pavelescum pentru ajutor, el a rezolvat problema si lampa merge
Se poate inchide

Multumesc
rezervata
Esti revoltator de tanar

La multi ani fericiti!
N-am reusit sa fac nimic legat de lampa, am fost destul de ocupat in weekend
Multumesc petru sfaturi

Se pare ca va trebui sa scap de Chrysiptera hemicyanea intr-un fnal
Voi pune la vanzare un clown.

Multumesc pentru opinii
Da, domnisoara este Chrysiptera hemicyanea

Pana acum cu stocul viu existent nu am avut nicio problema de "atitudinea" chiar daca am 3 clowni (fiecare are culcusul lui si nu se cearta).Daca voi gasi doritori am sa renunt la un clown.

Deci mi-as forta norocul cu un cardinal?
Nu exista nicio combinatie in care s tin domnisoara albastra cu burta galbena?

Din cat am citit ar fi cea mai putin agresiva dintre toate varietatile de domnisoare.
Se poate schimba si cu corali moi
Salutare

Am un acvariu (dispaly) de 125L (50*50*50) cu urmatorii pesti:
3*clown (as vrea sa renunt la unul din ei, pana acum nu au fost certuri intre ei)
1*domnisoara albastra cu burta galbena

As mai vrea sa mai iau:
1 cardinal
1 gramma loreto
1 gobi (nu m-am hotarat inca ce varietate)

Din cate am citit nu par sa fie probleme de compatibilitate, as mai vrea si alte recomandarii in ceea ce priveste pestii ce pot fi tinuti intr-un acvariu ca al meu

Multumesc anticipat
Am sa incerc in weekend, sper sa nu arunc ceva in aer sau sa dau foc la casa

Iar daca nu resesc (sunt cam atehnic, putin mai mult) am sa profit nu buna-vointa ta, Dan

Multumesc
ok, multumesc pentru sugestie
As am sa fac, mie-mi este sa nu fie ars unul din cele 2 Driverele ELN 60-48P care "sustin" canalul respectiv de lumina
Multumesc pentru sfaturi , ideea e ca nu am nici "echipamentele" necesare sa verifica daca e de la LED ars / fir desprins sau de e ars altceva

Tot ce am e un pistol de lipit si cositor
Buna ziua

Am o lampa cu LED-uri cumparata Cosmin, este lampa folosita de el la "Picolino - Optiwhite (high tech & co.) - http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/60/31769.page" si nu-mi mai merge un canal, imi puteti recomanda o persana care se pricepe sa ma ajute, sa vada care este problema si daca / cum poate fi remediata

Multumesc anticipat
Am zis ca-i mai bine asa , decat sa-mi incerc norocul pe viata lor
Vand / schimb Dascyllus aruanus (three-stripe damsel) pretul de vanzare e de 75 RON.

Pentru schimb astept oferte.
Sper sa fie asa, doar sa se agite fara sa-si dea omorul, la clowni nu se da cea alba cu dungi negre (parca nici n-ar fi in acvariu)

In filmuletele vazute pe youtube erau in acvarii si cu pesti pasnici si nu se dadeau la ei

Forum Index » Profile for insoso » Messages posted by insoso
Go to: