[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adi3000
Forum Index » Profile for adi3000 » Messages posted by adi3000
Si mie imi plac ramirezii. Am cumparat de nenumarate ori si tot de atatea ori in 3-4 luni mureau. Cel mai frecvent: ochi umflati fara alt simtom. Orice tratament dadea gres. Nu am avut niciodata alt deces la alti pesti in acelasi timp.
In prezent am reusit sa tin in viata un mascul de 1.5 ani. Femelele in schimb continua sa moara. Doar ca altfel. Nu li se mai umfla ochii de cand am marit filtrarea biologica, cu toate ca nici inainte nu aveam probleme cu apa.
Acum am la 180 L net 2 filtre externe: eheim 2028 si tetra ex 1200 pline cu: primul sertar bioballs si un burete subtire de max 1cm, grosier, restul sertarelor: matrix, siporax, eheim pro.
Dupa cum am zis femelele acum rezista mai mult 6-8 luni dar tot mor, aparent fara nici o manifestare, se inchid la culoare si mor subit.
Mancare: uscata, apreciaza mai mult granulele dar mananca si fulgi si hrana congelata. Nu i-am hranit niciodata cu ceva viu.
Cum de masculul a reusit sa treaca de perioada critica nu stiu. Majoritatea i-am cumparat din hornbah dar am luat si de la crescatori.
Ramirezii albastri nu am reusit sa ii tin mai mult de 3 luni niciodata si nici nu o sa-mi mai cumpar. Din cate am inteles sunt mult mai sensibili.
Suntem siguri ca doar din greseala ai omis sa citesti topicul asta de aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/56.page

Administratia

Forum Index » Profile for adi3000 » Messages posted by adi3000
Go to: