[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ztunoi2
Forum Index » Profile for ztunoi2 » Messages posted by ztunoi2
lungime 120 cm , latimea si inaltimea 60 cm
acvariul de 256 litri si masa s-a vandut

ramane acvariu de 432 litri la pretul de 450 ron
VAND 2 ACVARI PLUS STAND

telefon 0766533589

NU ofer transport

discut decat telefonic asa ca nu imi scrieti AICI ! sau ID Y.mess: ztunoi

AU RAMAS 2 ACVARI SI SUPORTUL DE ACVARI...
acarile mari plus masa.
UN ACVARIU de 432 litri brut cu dimensiunile 120/60/60 L / H / l filtru intern home made 450 ron
UN ACVARIU de 256 litri brut cu dimensiunile 107/40/60 L / H / l
acvarile au masa si sunt supra etajate 250 ron
acvarile sunt din cristal suedez de 10mm si au ramforsari si intaritoare facute.
schimb pe alceva de acvaristica ..astept oferte..

0766533589
Ceratopteris ?i Hygrophila 0766533589
VAND 2 ACVARI PLUS STAND

telefon 0766533589

NU ofer transport

discut decat telefonic asa ca nu imi scrieti AICI ! sau ID Y.mess: ztunoi

AM 2 ACVARI SI SUPORTUL DE ACVARI...
acarile mari plus masa.
UN ACVARIU de 432 litri brut cu dimensiunile 120/60/60 L / H / l filtru intern home made 500 LEI
UN ACVARIU de 256 litri brut cu dimensiunile 107/40/60 L / H / l 300 LEI
acvarile au masa si sunt supra etajate
acvarile sunt din cristal suedez de 10mm si au ramforsari si intaritoare facute.

CADRU METALIC 100 LEI
BLATUL 50 LEI

ACCEPT SI SCHIMBURI...

NU AU CAPAC !
CUMPAR JAWA MOSS
http://www.greenagenda.org/eco-aqua/potabil.htm
sunt eu interesat ! id. mess. ztunoi sau tel. 0766533589 dai un bip si discutam...
cumpar plante . astept oferte.
cumpar: gupy , moly , xifo , platy.
sunt si eu interesat. multumesc !
nu am timp sa citesc mesajele !
daca sunteti interesati sunati si va asigur ca o sa fie un pret sub cel al crescatorilor... se discuta la fata locului .. decat pt. bucuresti
0766533589
Scrat wrote:acvarii ce dimensiuni ? accesorii ??

mersi

120/60/60
110/60/40
80/40/40 x 2
ztunoi2 wrote:pentru. ca plec din tara sunt nevoit sa vand tot !

discusi am maturi , am perechi , am pui...
ancistrusi am maturi ( reproducatori ) si pui...

telefon 0766533589 sau 0314172244
pt. ca plec din tara sunt nevoit sa vand tot !

discusi am maturi , am perechi , am pui...
ancistrusi am maturi ( reproducatori ) si pui...
Cumpar mascul discus matur
Sal'
de o luna am si eu cultura de rame...
- am fost pe la parinti la curte si in gradina sub stratul gros de frunze am gasit RAME si spre marea mea mirare in timp ce le colectam am dat si peste oua de rame care sunt cam de marimea icrelor de ancistrus , numai ca sunt alb-transparente, pe care l-am strans ...am luat si pamant cu frunze...Am ajuns acasa cu gasca de rame si cu ouale pe care l-am pus intro cutie de plastic (cea de inghetata )la capac am dat niste gaurele mici.Pe viitor o sa le pun intr-o cutie de lemn captusita cu panza de bumbac ca hrana se poate da resturi de fructe si legume , zatz de cafea ,malai....le place mult ROSILE A si sa va spun si partea frumoasa .... acum o saptamana am descoperit in cutie pui de rama
metronidazol-compozitie:un comprimat contine metronidazol 250g si excipienti:amidon de porumb,lactoza monohidrat, gelatina,dioxid de siliciu coloidal,talc,stearat de magneziu.
grupa farmaceutica:antiprotozoare.
furalizadon-compozitie:un comprimat contine furalizadona 100mg si excipienti:lactoza monohidrat, amidon de porumb,polividona K 30, stearat de magneziu, talc.
grupa farmaceutica:antidiareice antiinflamatoare si antiinfectioase intestinale.
ZENTEL-compozitie:a-albendazol 200mg si excipienti :lactoza,amidon de porumb,polividona,laurilsulfat de sodiu,amidongliconat de sodiu,celuloza microcristalina,zaharina sodica,stearat de magneziu,metilhidroxipropiloceluloza 15cp,metilhidroxipropiloceluloza 5cp,propilenglicol,apa purificata.
b-albendazol 100ml =2g si excipienti:silicat de aluminiu si magneziu,carboximetilcelulza sodica, glicerina,polisorbat 80,monolaurat de sorbitan, sorbat de potasiu,acid benzoic,acid sorbic( vit c)...
c-albendazol 100ml =4g si excipienti :idem.
grupa farmaceutica:preparate antihelmintice,antinematode,derivati de benzimidazol.
indicati terapeutice:oxiuriaza,ascaridiaza,anchilostomiaza,necatoriaza,trichocefaloza,strongiloidoza,neurocisticercoza,trichineloza,giardiaza etc...

Forum Index » Profile for ztunoi2 » Messages posted by ztunoi2
Go to: