[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: viorel11
Forum Index » Profile for viorel11 » Messages posted by viorel11
Am omis un lucru.... Eu tin femele care trebuiesc sa "nasca" in maternitate.... Asta s-a intamplat acum 2-3 sapt nu mai stiu sigur.... Ma uitam la ea si asteptam s-a "nasca" si de odata i-a curs din zona anala un lichid ca uleiul.... si dupa ce m-am mai uiata in maternitate am vazut ceva de genul une icre....de culoare verde.....
Ma numesc Viorel am 22 de ani, sunt din Arges, Pitesti....M-am imbolnavit si eu acum 4 luni de acvaristica....am un acvariu de aprox 60L, am un incalzitor de 50w un filtru nu stiu de care dar vad ca pana acum si-a facut treaba foarte bine....Cat despre pesti 4 xifo, 4 molly, 4 guppy, 2 carasi si 2 ancistrus... si aprox 30 de pui de guppy intr-un acvariu mai mic de 10L au doar 4 zile... Poate sa ma ajute cineva sa imi spuna unde gasesc plate pe care nu le "devoreaza" caraseii..Doar stiti cum arata un acvariu fara plante
I-am studiat foarte bine....si chiar imi plac....si nu am de unde face rost de o pereche (pui) in zona aici....Altii cresc vipere si nu se vaita
A fost ceva grav...ca m-au intepat si pe mine....dar nu am avut nimica.....am mai auzit cazuri in care au fost internati din cauza intepaturii de fosilis....
Aceeasi problema o am si eu cu o femela.... de doua luni arata ca o femela gestanta....si nimic....
Am avut si eu o perche cand eram mai mic ...si acum la mine in oras nu se mai gasesc...ca toata lumea se teme de ei.... Sunt din pitesti...si nu gasesc nicaieri...ai mei erau negrii
De unde i-ai luat?

Forum Index » Profile for viorel11 » Messages posted by viorel11
Go to: