[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: faela19
Forum Index » Profile for faela19 » Messages posted by faela19
as dorii si eu daca se poate...
Schimb 2 carasi unul auriu mai mare de vreo 13-14 centimetri si unul argintiu cu capul rosu de vreo 9-10 cm......Ii schimb cu diferite tipuri de plante de preferat:echinodorus,cryptocoryne,anubias...cam atata...
ma am inteles asa in mare... oricum mersi pt sfaturi sa sper sa ma ajutati in continuare....
poi de unde fac rost de substrat fertilizant....?
Poi am 2 filtre:1de 100l pe oraacesta are si carbun activ
1de 500l pe ora
Acvariu pe care mi-l voi lua are 2 neoane 18w philips...si cam atata stiu despre el
Poi am 2 neoane de 18w philips
Substrat:5-7 cm pietris
Dintre psti mentionati mai sus vreau sa pastrez decat guppy xipho si neoni si sa mai cumpar alti pesti...
app si am si 1ancistrus 2hoplo 3cory
si as dori sa cumpar plante dar nu stiu ce anume...
Ma numesc Cristi..sunt din Bucuresti.....mi se zice faela ....acuma am un acvariu de vreo 40 l...in care am mai multe soiuri de pesti
Insa vrau luna viitoare sa-mi cumpar un acvariu delta 60 (max55l)...
adica ma refer ca vreau sa il fac plantat si am ca pesti vre 2-3 gourami vreo 3 guppy 3 xipho si vreao 12neoni...Si nu prea stiu ce plante sa le pun daca ati putea sami dati o sugestie ai fii foarte bn ...
si le pot gasi la pet shop-uri???
cum fa ca sa masor ph-ul care il am in acvariu???
Tocmai mi-am cumparat un acvariu delta 60(max.55L) si as dori sa ma ajutati sal decorez...

Forum Index » Profile for faela19 » Messages posted by faela19
Go to: