[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: EdUaRdOo
Forum Index » Profile for EdUaRdOo » Messages posted by EdUaRdOo
deci.am fost si am schimbat filtrul pt ca ala era foarte mic.am luat unu pentru 60-100 litri intern.e mult mai bine.solutie sera nitrivec nu aveam.au zis ca o sa primeasca in curand.o sa ma duc sa iau cat mai repede.in legatura cu pestii ma refer la carasi.o sa vad ce o sa fac .momentan is mici.
da labeo se numesc.m-am documentat
am pus substanta declorificatoare de la promedivet
nu am cui sa dau pestii sa ii tina.e ceva grav? ciclarea asta nu se poate face chiar daca sunt pestii in acvariu?
de exemplu:varmiu are acvariu cu pesti de 3 ani.nu l-a ciclat nici macar 1 ora si ii merge struna.nu ii mor pesti nu are nimic.are niste carasi superbi si nu are nici o problema de 3 ani
am de duminica un acvariu de 60L.ieri i-am cumparat 14 pestisori.4 carasei,5neoni,3 sanitari si 2 negri cu coada portocalie...:-??.azi am vazut ca apa e cam "incetosata"ce trebuie facut?a stat la ciclare 24 de ore cum mi-au zis cei de la petshop.am filtru intern termostat si neon de 18W.inca nu am plante sau ornamente...nu am gasit.in curand o sa pun

Forum Index » Profile for EdUaRdOo » Messages posted by EdUaRdOo
Go to: