| Message |
|
|
amp wrote:Stie cineva un site care livreaza in Romania pesti de apa dulce ( ciclide ) ?
Multumesc.
chiar nu stie nimeni?
|
 |
|
|
|
tot ceea ce vinzi cat ar costa daca ar fi cumparate de noi?
|
 |
|
|
|
si al meu are bule mici de aer dar stau fara griji credema, are fund dublu incastrat si plus ca iam mai pus si inca doua fasii de sticla cu latimea de5cm (nu aveam ce face cu ele) lipite de fund si de lateralele lungi; ( la atata suprafata lipita cu silicon nu se putea sa nu fie bule) ceva in stilul intaritoarelor de deasupra, doar ca fara transversala. Cu completarea de silicon a colturilor e foarte buna ideea, in cazul asta se poate face un colt interior ca la carte.
|
 |
|
|
|
la intaritoare nu cred ca e cazul sa te gandesti io am acasa unul cu lungimea de 125 si inaltime47 iam pus intarituri in H dar nu cred ca avea nevoie la cum se simte
|
 |
|
|
|
dupa 24 ore e ok. Defapt ai sa vezi tu daca ai silicon in exces si il tai, in cazul in care nu e foarte uscat iti vei da seama caci se cam intinde pe sticla
|
 |
|
|
|
ai facut bine ca nu lai presat f. tare. si te rog mult sa-l lasi sa se usuce minim 2 saptamani
|
 |
|
|
|
merci mult pt raspuns
|
 |
|
|
|
de sa mai scris pe acest forum despre acest subiect imi cer scuze ca nu l-am gasit, cu toate ca am cautat.
E foarte important ca imperechierea sa se faca intre indivizi ce nu au acelasi sangae (frati, tati, mamici)? sau trebuie sa cautam din sange diferit?
|
 |
|
|
|
6 pestiuci au ajuns cu bine la piatra neamt
Merci
|
 |
|
|
|
unde la iasi sau cum pot da de acest crescator?
|
 |
|
|
|
unde as putea sa gasesc prin bucuresti niste africani de malawi de vanzare?
aici la piatra neamt e cam greu cu acesti pesti si poate ajung sambata pe acolo
poate are cineva de vanzare sau vreun petshop?
|
 |
|
|
|
ai pm
|
 |
|
|
|
o sa ai mari probleme din punct de vedere al iluminatului cu inaltimea aia (75?) si 60cm e cam la limita din ce stiu eu!!!!
|
 |
|
|
|
teas ajuta io caci e simpla treaba cu lipitul, dar esti cam departe . Ziceai ca asiguri transportul?
|
 |
|
|
|
cam ce ai de vanzare?
m-ar interesa ceva mai mic adica la vreo 4-5 cm si sa nu fie agresivi!
|
 |
|
|
|
salutare!!!
ceva africani mai ai?
|
 |
|
|
|
sunt chinezesti si merg la orice
un amic a ramas fara lumina si osramul e cel mai usor de gasit pe la noi pt inlocuire
a comandat pe net ceva si pana vin alea pune ceva ce nu deregleaza algele din acvariu
|
 |
|
|
|
eu am facut vreo cateva acvarii dar nu mi saintamplat niciodata sa ramana asemenea goluri in silicon
nu stiu cum de ai avut asemenea noroc dar fa asa:
te duci la geamgiu sii comanzi o bucata de geam de 8mm sau 10mm cu lungimea de 48cm si latimea de 5-6 cm (daca ai noroc siti poate taia) la latimea aia, faci rost de silicon pt sticla (cel mai bun ce ti-l permiti) si lipesti fasia de sticla pe laterala acvariului in interior cu cantul lipit de fata acvariului
Nu va fi foarte estetic dar va fi foarte ok
sfat: incearca sa pui silicon pe fasie astfel incat sa realizezi un zig zag foarte des (4-5mm intre fasiile de silicon) asfel incat la presarea fasiei de sticla pe laterala acvariului sa se umple cu silicon toata . cordonul de silicon sa aiba o grosime de aprox3-4mm
pe cantul fasiei pui un cordon de silicon gros aproape cat grosimea sticlei (sticla de 8mm faci cordon de 6mm)
chiar de vor ramane bule pe laterala fasiei de sticla (si vor ramane) sa stai linistit ca va fi ok
|
 |
|
|
|
as vrea si io o informatie daca se poate
la un acvariu cu africani 120*45*47 ce tip de neoane t5 de la osram s-ar potrivi cel mai bine?
mentionez ca am niste drosere de 40w (dar nar fi o problema daca as cumpara ceva mai mare)
nu prea imi dau seama din discutiile ce le-am gasit pe acest forum
Va multumesc mult! si va doresc numai ape limpezi!!!!!!!!
|
 |
|
|
|
nisipul las vrea eu dar nu stiu cum sa facem
|
 |
|
|