[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danrogo2001
Forum Index » Profile for danrogo2001 » Messages posted by danrogo2001
Am cumparat 2 perechi de pesti (Firefish si Borleyi). Ambalati foarte, foarte bine, in niste pungi uriase, deoarece perechea de Borleyi cel putin era f.mare, 15-17 cm.
Deci in concluzie, om serios, comunicare excelenta, recomand cu caldura.
poze si/sau filmulet cu parintii?
De ce nu poti folosi acelasi furtun si pentru schimbul apei la africani?
Vand acvariu 126 x 55 x 50 (inaltimea) 346 litri brut, sticla de 10 mm, fara zgarieturi - impecabil
Are intaritoare tot din sticla de 10 mm, astfel:
- pe fund, longitudinale si transversale;
- in partea de sus, tip H;
- pe inaltime, intre laterale si fata, respectiv laterale si spate.

Capac din Komatex, g= 8mm, are gauri date pentru 2 ventilatoare de 120 mm, instalatia electrica pentru 2 neoane de 36 W, adica drosere electronice Lohuis, montate in spatele capacului, pe exterior.

Background Ekol rock

Sump intern, in partea dreapta pe o latime de 15 cm. Se vinde fara pompa si materialele filtrante. Functioneaza fara probleme de la inceputul lunii iulie in acvariul populat cu ciclide africane.

Atat sumpul cat si geamul din stanga sunt imbracate in fundal din plastic tip rock.

Video aici: http://www.youtube.com/watch?v=AFurJfeCUXI

Pret: 700 lei

Motivul vanzarii: - update la unul de 700 litri
Stiu ca a trecut destul timp dar pina la urma cum ai lipit fundalul?
Eu iti recomand mai bine unul de 10-12 cm, in lateral. Chiar daca este mai mic, accesul se face mult mai usor si nu trebuie sa muti backgroud-ul din locul lui.
Daca ai si intarituri longitudinale la acvariu cred ca este chinul de pe lume sa scoti materialele din spatele fundalului ca sa le speli.
AstiaProtomelas Boadzulu Red Empress 1M+1F mai sunt la vanzare ?

Niste fotografii cu ei se pot vedea?
Pune te rog fotografii si cu Sciaenochromis fryeri - 1M+1F - 5-10cm si Protomelas taeniolatus namalenje/masculi - 5-8cm
Reducere de pret la filtru JBL e1500 = 380 lei.
Este urias intradevar, sa te bucuri de el. Si pune si link-ul acela. Da si mai multe detalii despre dimensiunile intaritoarelor folosite. Profilele pentru stand ce dimensiuni au? Acvariul are fund dublu?
Am facut curat si era asa limpede apa si am tras repede niste fotografii.
A ramas doar filtrul, celelalte s-au vandut.
inca o fotografie cu regulatorul montat
Si MDF-ul nu era lucios, nu? Oare ar fi mers si putin mai subtire, cam de 25 mm?

A, sigur este MDF, ca asta este cam scump, sau OSB?
Mai tii minte cati litri de rasina poliesterica si GelCoat ti-a intrat la acvariu?
Vand filtru extern JBL e1500 - pret 400 lei
- filtrul are 2 ani vechime, are materialele filtrante originale (bureti si cermec), furtune si tevi de in/out - adica este complet

- butelie CO2 de 4 litri Tehnic Gaz, material 34CrMo4, diametrul exterior 115 mm, inaltime totala 550 mm, racord W 21.8 x 1/14", Scadenta verificare ISCIR = 2019, certificat de conformitate, pret 280lei;

- regulator de presiune CO2 Papillon Compact 2510, are 2 ceasuri manometre care indica presiunea din butelie si presiunea la iesirea din regulator, robinet de reglaj fin, pret 280 lei;

- electrovalva JBL - pret 150 lei;

- reactor pasiv JBL Proflora Taifun + 2 extensii, in total 20 elemente , pret 80 lei

telefon: 0749.057.959
am inlocuit link-ul: http://www.youtube.com/watch?v=H00XZ4uyRMk
Plantuta este un mic compromis pe care a trebuit sa-l fac.
In privinta numarului pestilor, ce sa zic, cand se raspindesc prin tot acvariul par mai putini.
si un link: http://www.youtube.com/watch?v=NH6_2d-IAZ8
continuare fotografii

Forum Index » Profile for danrogo2001 » Messages posted by danrogo2001
Go to: