Message |
|
asta nu imi spune decat un lucru : am omis un zero ... dar oare se pot creste cu alti pesti ..... pt ca parerile sunt atat de impartite incat nu stiu ce sa mai cred despre ele ....
-unii spun ca sunt f pasnice si nu cresc f mult
-unii spun ca se fac de un metru jumate si nicicum nu se pot tine in acelasi acvariu cu pesti
imi si imaginez pisica de apa dulce de un metru jumate in acvariul meu de 180 de litri  mai mare placerea
|
 |
|
sper sa nu ...ma interesez mai in amanunt ...... daca e 400 ron ma las de idee...
|
 |
|
de cand ai tu domnul kinder UV?  si eu trebuie sa imi iau ca asa nu se mai poate
|
 |
|
Salut si mersi de raspunsuri ...
nici eu nu stiu ce sa zic si eu am dat peste tot felul de informatii cum s-a mentionat si mai sus ...uniii zic ca ar creste f f mari altii spun ca ar exista si o specie f mica care e numai buna de tinut in acvariu ,dar daca nu merge cu alti pestii ....nu vreau un acvariu cu pisici de mare ....
oricum eu am vazut la un magazin la noi 40 ron ...nu mi se pare mult si mi se par senzationale ....dau bine rau la acvariu ...
zilele astea am sa cercetez problema mai in amanunt sa vad peste ce detalii noi mai dau ...ma duc sa vb si acolo la magazinul unde am vazut ...
salutare !
|
 |
|
scuze pt off topic ....
|
 |
|
am vazut ca multe lume mai filtreaza apa si prin alceva nu numai prin carbune ca mine....cand face schimburile de apa ...
ce pot sa aflu eu despre acest subiect ...e de ajuns prin carbune ...s-au ?
multumesc anticipat
|
 |
|
Salut
Eugen sunt si ma intereseaza daca a crescut cineva pisica de apa dulce si daca da .....de ce conditii au nevoie
-ce volum minim trebuie sa aiba acvariul javascript:emoticon('  ')
-ce nisip este ideal pt cresterea lor
-daca sun de mai multe specii
-cu ce specii de pesti se pot tine in acvariu
-mancare
-lumina ?????
multumesc anticipat .....astept un crescator de pisica de apa dulce
|
 |
|
domnul Luci cum ti se inteleg oscarii..se iubesc s-au ?
|
 |
|
sa inteleg ca tre sa mai donezi din ei ....eu ca idee sunt mereu deschis la nou si gata sa ajut un pieten
|
 |
|
Salut !
deci se vad avantajele folosirii unui UV , cam cat e unul si cum se ia in functie de volumul acvariului s-au cum ?
|
 |
|
intrebarea asta cred ca e o gluma .... tu stiind atat de multe despre pesti ma mir cu de nu stii asta .. :-) :-)
dar totusi e o intrebare care ma intereseaza si pe mine ...
|
 |
|
as indrazni si eu cu o intrebare caci daca caut bine sigur au mai puso altii de cateva sute de ori ...
la 180 de litri ce filtrare se recomanda ....?
sa merg numai pe filtru extern s-au totusi e bine sa am atat extern cat si intern ... ?
nu stiu la ce model sa ma decid ....filtrul extern ...?
|
 |
|
Pentru Minnardi:
M-am uitat un pic la pozele tale foarte frumosi pestii sa iti traiasca ... au prins o culoare foarte frumoasa sa inteleg ca pe tine te-a multumit cel mai bine Tropical ?
de curiozitate tu ce neoane ai pe acvariu?
|
 |
|
cand le da la pesti un pic culoarea .... sa nu fie cu suparare
|
 |
|
am mai vazut ca multa lume le da si mancare congelata tablete de diferite plante si hrana congelata ... ajuta la o mai buna si mai rapida dezvoltare ??
|
 |
|
Mersi mult da ...bineteles ca ma ajuta inca chiar foarte mult si eu le dadeam ceva tot asa bazat pe plante dar dupa cum am vazut am sa trec pe JBL ai mei fiind cam de 4 cm .
mai am o intrebare ... crezi ca ar da bine sa pun un fundal negru la acvariu si daca stii cumva si unde as putea gasi (asta daca se gasesc )
|
 |
|
sunt la inceput cu cichlidele africane si as vrea sa stiu de la mai experimetatii forumului care este parerea lor despre cum ar trebui sa ii hranesc (de cate ori pe zi,ce macare ,de la ce firma etc) astept raspunsurile voastre cu mare interes.
mentionez ca ai mei sunt foarte mici
daca ajuta cu ceva eu am urmatoarele specii:
-PSEUDOTROPHEUS RED ZEBRA
-DEMOSONI
-LOMBARDOI
-ALUNOCARA
|
 |
|
deci esti multumit de AQUA -GLO ? vreau sa imi pun si eu la niste africani si nu prea sunt hotarat ce lumina sa folosesc ... recomandari?
|
 |
|