[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cusorica
Forum Index » Profile for cusorica » Messages posted by cusorica
cusorica wrote:cred ca doi dintre cei 3 "necunoscuti" sunt serpae tetra....iar unu nu stiu ce sa zic....este galbui-portocaliu pe spate si un portocaliu mai pronuntat pe burta....are o bulina neagra aproape de coada....

cam astia ar fi cei trei necunoscuti....oricum caraseii nu am de gand sa ii tin foarte mult...acum sunt micuti 2-3 centimetri...ma gandeam sa ii tin pana mai cresc putin si apoi sa ii dau la schimb cu altceva...deocamdata par a fi ok....stiam inainte de ai pune in acvariu ca sunt pestii de apa rece dar auzisem ca se adapteaza foarte repede si fara probleme si intrun acvariu setat pentru pesti tropicali....asa ca na...am hotarat sa incerc si eu...

as mai vrea si sa va intreb cum ati prins plantele in substrat....eu am probleme cu 2 dintre ele....la un anumit interval de timp le gasesc iesite din substrat....le gasesc pe suprafata.....oare le scot pestii???

multumesc anticipat...
cred ca doi dintre cei 3 "necunoscuti" sunt serpae tetra....iar unu nu stiu ce sa zic....este galbui-portocaliu pe spate si un portocaliu mai pronuntat pe burta....are o bulina neagra aproape de coada....

de ce imi sugerati sa scot carasii din acvariu??ei par cei mai vioi....cei de aici miau zis ca nu imi vor rezista decat in apa rece...dar la mine se pare ca se simt super si la 25 de grade...

referitor la cei de aici...cei ce vand pesti...chiar nu au nici o legatura cu domeniu asta...le este prezentata ca un fel de poezie la angajare pe care o repeta la fiecare client...recomanda aceeasi mancare la orice fel de pesti...in fine....important e ca totusi exista magazinu...informatiile utile sper sa mi le procur de aici prin buna-vointa voastra...

va multumesc...
salut ...

incep si eu prin ami descrie acvariul meu(de care sunt foarte mandru).am un acvariu 80Lungime/30latime/40 inaltime...84 de litri.dotat cu filtru ,incazitor,neon 18w,pompa de aer....imi doream de mult sa pot avea si eu un acvariu....dar cum in romania niciodata nu mi lam putut permite,am ajuns acu(locuiesc in irlanda) sa il am....il am cam de vreo luna.substratu este in 3 straturi(nisip fin,nisip un pic mai gros,pietris) si cateva pietre deasupra.fauna consta in 6-7 plante(al caror nume nu il stiu ...dar sper sa am mai mult timp sa aflu si numele citind cu atentie la rubrica despre plante) si un mix de vreo 17 pestisori(3 gupi,3 carasi aurii,2 moly,2 xypho,2neoni,2platy,si inca 3 a caror denumire nu o stiu).pestii iam luat de aici dintrun magazin de animalutze...nici ei saracii nu prea stiu numele si diferentele dintre pesti....iam intrebat daca ii pot tine pe toti in acelasi acvariu si au zis ca da....

sper ca aici sa aflu cat mai multe....

astept cu nerabdare sfaturile/criticile voastre.
sper sa ajung in curand sa pun si niste poze.

va multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for cusorica » Messages posted by cusorica
Go to: