[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihai_alex
Forum Index » Profile for mihai_alex » Messages posted by mihai_alex
Crede-ma @val ca am incercat la mai multe farmacii si am primit acelasi raspuns (farmacistele erau destul de in varsta) si au zis ca nu se mai face asa ceva.Am intrebat si cu sulfat de magneziu cum ai zis tu si acelasi raspuns l-am primit.Mai sunt 2 farmacii la care nu m-am dus.Am sa incerc saptamana asta sa vad daca gasesc.
Din pacate tot nu si-a revenit.Sare amara nu mai am ca sa mai continui tratamentul (am intrebat pe la farmacie si se pare ca nu se mai face) . Am mai avut odata probleme cu el dar se rezolvase cu sarea amara dupa cateva zile.Acum a trecut destul de mult timp si nici un rezultat.
La mine au rezistat.Ti-am zis nu am avut nici un deces.Dar numai stiu exact daca a durat 2 sau 3 zile.E posibil 2 zile,si 3 zile sa fi durat alt transport cu plante.In fine eu zic ca daca sunt bine ambalati (daca ai posibilitatea sa iei si sa pui pastile de oxigen in apa mai bine) rezista fara nici o problema.
Cutie de carton , ziare in cutie (poti sa pui si burete sau altceva care sa atenueze loviturile,socurile) si crevetii bagati intr-o punga cu putina apa.Dar era cam la sfarsitul verii deci nu era atat de frig afara.
Vandut.Alt pachet peste vreo 2 saptamani.
Imi cer scuze ca ma bag si eu,dar eu cand am cumparat creveti am cumparat de la cineva din craiova,si au fost trimisi prin posta romana.A durat 2 sau 3 zile numai stiu exact si crevetii au ajuns in regula fara nici un deces.Ideea e ca daca sunt bine ambalati rezista.Mai ales prin curier,pt ca face decat o zi.Sa sti ca nici cei de la posta nu au grija de colete.Eu daca ar fi sa trimit tot prin curier as trimite.Mi se pare cea mai rapida varianta,cei drept nu cea mai ieftina.
Un pachet nou de plante format din :

22 de fire de rotala rotundifolia

55 de fire de Micranthemum micranthemoides

45 de fire de Micranthemum umbrosum

20 de fire de pistia

5 fire de micute de didiplis diandra

2 fire micute de Hydrocotyle Leucocefala

o mana buna de riccia.

Pret pentru pachet 50 de lei + taxele postale sau de curierat.
Ai Pm.
De aproximativ 2 sapt am observat ca oscarul meu are abdomenul cat mai umflat,si de cateva zile am vazut ca respira destul de greoi.Probleme cu filtrarea la apa nu am,deci asta este exclus de la problema cu respiratia.Am incercat tratamentul cu sulfat de magneziu (sare amare)dar nici un rezultat.Ce altceva pot folosi care sa aiba efect de laxativ?Mi-e frica sa nu patesc acelasi lucru pe care la patit si @koala cand a avut oscari,si sa aiba o ocluzie intestinala.
Ce imi recomandati?
Cu multa placere.Sa te bucuri de ele si sa le inmultesti.
Plantele sau dat.Alte plante la urmatoarea coasa.
Un nou pachet format din :

30 de fire de Micranthemum umbrosum

Hydrocotyle Leucocefala 1 fir

Un ghem de riccia

35 de fire Micranthemum micranthemoides

Un ghem de java moss

Un ghem de Christmas moss

3-4 fire de Rotala rotundifolia

10-15 fire de Pistia stratiotes

Plantele inca nu sunt `date cu coasa`maine urmeaza operatiunea.
Cantitatea pusa de mine e ochiometric,dar poate fi mult mai mare de atat la unele plante,poate chiar dubla.

Pret pt acest pachet de plante 35 de lei + taxele.
40 lei + taxe postale.
60 lei + taxe
o buturuga de vita de vie,initial am luat-o crezand ca este putin mai mare (am vrut sa o bag intr-un acvariu cu oscari)dar este prea mica si nu vreau sa am surpriza ca oscari sa se joace cu ea prin acvariu.este tratata,trebuie decat bagata in acvariu.
pret 40 de lei.
buturuga are 45cm lungime si vreo 30 cm pe latime.
Un pachet format din :
in jur 25 de fire de Micranthemum umbrosum
90 de fire de Micranthemum micranthemoides
un ghem de riccia
un ghem de java moss (printre firele de java sunt si cateva de Christmas moss)
4-5 fire de Pistia stratiotes
2 fire de Rotala rotundifolia

Pret pentru acest pachet de plante 80 lei + taxe postale sau curierat.

Atasez si cateva poze:

image

image

image
Se poate inchide. Multumesc.
30 lei + taxe
35 lei + taxele postale .
Un pachet de plante :

Riccia o mana buna
Christmas moss o mana buna
Micranthemum umbrosum o tufa de 16 fire (unele fire au si pui)
Micranthemum micranthemoides o tufa de 14 fire (majoritatea firelor au pui pe ele)
Pistia stratiotes un lighean plin.

Pret pentru tot pachetul de plante 40 lei + taxe postale.

Forum Index » Profile for mihai_alex » Messages posted by mihai_alex
Go to: