[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: osmosess
Forum Index » Profile for osmosess » Messages posted by osmosess
sau a vazut cineva ramirezi printr-un magazin ceva?
cumpar mascul. merci
dificila treaba cu mutatu pestilor , scalarii i-am scos dar neonii sau cory imposibil pentru ca e o jungla in acvariu... Am sa-i las asa ca vad ca parintii au mare grija de ei si ascunzisuri au dar nu stiu ce se va intampla cand vor incepe sa innoate( daca au sa gaseasca hrana printre plante sau sa nu-i inhate neonii). merci de raspuns.
de vre-o 4zile mi-au depus si mie i acvariu comunitar si ieri au eclozat. sunt la prima lor depunere si ii apara foarte strasnic au pus pana si scalarii la respect. nici un peste nu se apropie de jumatea lor de acvariu. problema mea e ca nu stiu cum sa-i mut dat fiind ca au eclozat si nu mai stau lipiti de frunza
rezolvat. merci
salutare. are cineva de vanzare ramirezi sau stie unde as putea gasi prin bucuresti? merci
http://pg.photos.yahoo.com/ph/osmosessacv/detail?.dir=/a1aascd&.dnm=133escd.jpg&.src=ph
gloso sper sa tina. deocamdata ii merge incet incet se intinde pe substrat. nu asa repede cum citisem eu dar macar nu se ridica spre suprafata
nu seamana al meu are pete rosii pe frunze. sa fie Echinodorus ozelot? .
merci de raspuns
planta se numeste Eleocharis acicularis. frontal cred ca sunt cam 10 cm.
iar pesti sunt vreo 10 neoni si 30 de pui xipho voalati care vor fi incurand de dat a si 8 cory.
alte plante:
-marsilea
-glosostigma
-didiplis diadra
-ludwigia
-echinodorus tenelus
-echinodorus sp.(daca stie cineva sa-mi spuna ce denumire are as fi tare fericit)
-java
-anubias barteri
-higrophila( nucus cred)
calitatea pozelor nu e asa buna da atata poate telefonu meu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/osmosessacv/album?.dir=/633dre2
scuze !!! echinodorusul s-a dat. rog un operator sa inchida postul
cred ca e higrophila dar nu stiu ce varietate. polisperma probabil
plantamin de la tetra
am probleme cu higrophila. si anume i-au aparut niste pete(ca rugina), care dupa un timp evolueaza in gauri smilie . care sa fie problema? ph-ul e pe la 7.5, gh=2, iluminare 2x18w daylight, 2x 18w tl-d/840 philips, co2 de la bomba. vol 100l net.
da dar dupa eclozare artemia va consuma oxigenul din apa si va muri(testat pe pielea mea. nu rezista nici macar o zi, mai ales daca e cald). dar in cazul in care o dai pe toata odata la pui dupa eclozare nu-ti trebuie aerare. iar in cazul tashei cred ca-i trebuie ca doar n-o sa dea toata cultura odata la cativa pui.
in completare: sticla trebuie conectata la o pompa de aer folosind la capatul furtunului o piatra de aerare pentru a ajuta puii de artemia sa eclozeze si pentru a le oferi oxigenul necesar dupa eclozare
dupa cate am observat la ai mei comportamentul e normal. cred ca e ca un sistem defensif. resturile de la ou poti sa le elimini introducand niste melci care le vor consuma cu mare placere, in rest schimburile zilnice de apa
puii sunt suficient de mari si nu are rost sa te complici cu ou spirulina si alte minunatii de prafuri. da-le artemia proaspat eclozata . succes
s-a rezolvat. topic inchis

Forum Index » Profile for osmosess » Messages posted by osmosess
Go to: