[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marinik_the_1
Forum Index » Profile for marinik_the_1 » Messages posted by marinik_the_1
cred ca vad un metal halid pe acolo
un nr de telefon, sau alt mod de a te contacta?
ai grija sa stea drept, am observat la ale mele ca atunci cand stau inclinate "curg".
te rog frumos ceva, ai putea sa masori cati centimetri are cupa in care se aduna spuma? (inaltimea)
credeam ca sunt doar cativa dintre ei, ma gandeam k v ati luti mai multi sa i cresteti, sa va faceti cateva perechi probabil nu ati avut ce alege....
te salut domle'!
ma bucur sa vad ce v ati luat, dar.... numai doi? adica unu cu unu?
merge!
mai bine faci comanda la un pet shop burete de la jbl, e de 50x50 cm si e de 2 dimensiuni, grosime 5 cm cred, il tai cum vrei
"depunerile" nu s din cauza neoanelor de la Juwel ? sunt totusi alge, nu vor arata asa o vesnicie, sau ai de gand sa le tunzi?
noroc vecine
CUMPAR SAE!

rog seriozitate
am tinut discusi inpreuna cu ancistrusi voalati in una bucata bazin steril.
ancistrusii au rezistat la temperaturi de 30 grade si la toate tratamentele ce le faceam discusilor( metronidazol, baktopur direct, etc).
culmea acum, am tinut si neoni rosii! in acelasi bazin! n au avut nimic! am si martori, @Gabriel.
acum iti dau un sfat: uita de discusi! ori discusi ori plantat.
e prea greu sa le inpaci pe amandoua! foarte greu
Spor!
cumpar spartura de coral
vand mangrova de la jbl,
vand neoni rosii maturi,
vand 2 sun glo de 20w,
nu e "pigeon- halfmoon."
la ce am eu am gasit mai multe denumiri, printre care "Halfmoon" sau mai bine "red moonlight",
nu am gasit nici o poza sa va arat
1pigeon / 1halfmoon(cred) / 1roial-- 14 cm
2 roiali / 1 pigeon / 2 cobalt--4 cm
ii dau pentru ca vreau sa tin doar blue diamond in acvariu.
Doar pentru Constanta,
detalii pe pm.
multumesc
la ce pret erau?
si inca o mica intrebare:intr-un acvariu populat dar destul de bine plantat sunt sanse sa-mi scape preun puiut in caz k scap monentul nasteri?

Forum Index » Profile for marinik_the_1 » Messages posted by marinik_the_1
Go to: