[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: barosanu
Forum Index » Profile for barosanu » Messages posted by barosanu

Doresc sa primesc in gazda una bucata planta Bolbitis cat de mica, daca se intampla sa aveti de dat si puteti sa ma ajutati va sunt recunoscator ! :-P
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si am sa-i comunic prietenului meu sfaturile si opiniile voastre!
Sper ca asa sa isi convinga sotia sa-i lase acvariul in pace , acvariu care pt el dar si pt copil sunt o bucurie imensa, totodata mai sper sa pot veni intr-o buna zi la carciuma sa va cunosc evident pe unii dintre voi personal si nu numai prin intermediul acestui forum, forum care de altfel este o mana cereasca atat pt incepatorii care posteaza lucruri "stupide" pt unii dar si pentru cei cu state vechi in aceasta pasiune !!! :-)
Salut tuturor!

Deunazi un prieten de al meu din provincie ,posesor al unui acvariu a venit foarte suparat la mine.Copilul sau are cam de o luna, o tuse uscata
care nu cedeaza la medicamente din care cauza a mers la doctor.Dupa ce a raspuns la tot ce il intreba doctorul ,a venit si intrebarea bomba si anume ,daca are acvariu in camera unde doarme copilul. Dupa raspunsul afirmativ, doctorul mai ca nu s-a oferit sa vina acasa la el sa-i sparga acvariul ,spunind ca din cauza asta tuseste copilul! Am cautat pe forum dar nu am gasit un articol despre acest lucru,sau poate nu am stiu eu ce sa caut.Ma puteti ajuta cu un raspuns??

p.s Prietenul meu are o frumusete de piranha(8 bucati)

multumesc anticipat
Salut tuturor!

Am si eu ca toata lumea de pe aici, o intrebare la care as dori un raspuns daca se poate!!

De ce apa plata din magazin nu este buna pt acvariu??

Precizez ca nu ma pricep la chimie mai deloc! Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat!!
salut

stie cineva de unde pot cumpara un filtru tetratec ex 600 si daca se poate sa imi spuna si pretul????

multumesc anticipat
salut tuturor

intrebarea mea este urmatoarea:coolerul pt capac trebuie sa bage aerul in interior sau sa il scoata??

astept raspuns urgent deoarece il montez acum!!

multumesc anticipat
salut tuturor

ce este mopanul de fapt, mai exact?? este tot o buturuga?? si cum se poate procura? scuze le mele daca s-a mai pus intrebarea!!
Salut,

As vrea sa stiu si eu de la voi cum se realizeaza plantarea pe buturugi?
Trebuie acestea scobite in prealabil si adaugat un substrat inainte de plantare? Chiar si asa cum se realizeaza fixarea lor in acest substrat, practic ce le-ar tine pe buturuga?

Va multumesc
Barosanu'

PS Sint nou pe aici... :-) si cu ocazia asta va salut pe toti si o apa cit mai limpede in acvarii

Forum Index » Profile for barosanu » Messages posted by barosanu
Go to: