[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Netzu
Forum Index » Profile for Netzu » Messages posted by Netzu
sunt total de acord cu frigiderul!!!!!!!!!!!! Avand in vedere ce temperaturi sunt acum afara spun ca este ok si daca ii tin afara!

Am hranit in seara asta piranha cu viermi!!!! Le place mancarea!!!!
La fel si un bimaculatus care la fel a apreciat viermi!!!!

Deci in cooperare cu Dotoru recomand aceasta hrana!!!!!!
bine dom' dotor!!! Am inteles si din cate stiu este bine sa urmezi sfaturile dotorului!!!!!!

Multumesc pt informatii!!!! :-)
Nu esti pescar dalles!!!!!

Este adeavarat, desi sunt unele lucruri de spus. Viermii se pastreaza foarte bine pt cateva zile intr-o cutie inchisa de platic si capacul gaurit, in cutie sa fie faina de porumb. Cutia poate fii depozitata acum toamna afara si vara intr-un loc mai racoros. Rezista vreo 3 sau 4 zile. Astfel de cuti se gasesc la 1,5 RON in magazine de articole de pescuit...

Ramele din ceea ce stiu se pot pastra la fel intr-un recipient ( cu pamant, sau tot faina, de ce nu ) cu un capac gaurit, si rezista cateva zile.

Avantujul este ca stfel de hrana se gaseste la magazinele de pescuit si este foarte ieftina.... Astazi cand am cumparat viermi imi spunea tipul ala de acolo ca o sa aiba si larve de libelula vii, iti dai seama ce bucurie pe pesti....

Se pare ca nu prea se foloseste astfel de hrana pt acvariu.... din cate raspunsuri am primit pana acum. Oricum va multumesc pt raspunsuri.
si acesti viermi?
sunt ok?
pot sa ii folosesc?

vreau sa stiu daca ati mai folosit asa ceva ca hrana....

Viermi sunt intr-o cutie cu faina acum, pe balcon ca este din belsug racoare
ma refer la ramele din pamant, tot momeala pt pescuit!!!!!!!!!
am intels ca si ramele pot sa fie un aliment bun pentru pestii mei.....
de unde a aparut grija pt aceasta hrana:

dupa ce am cumparat viermi de la magazin am trecut pe la un magazin local de acvaristica. Cel care se ocupa de magazin mi-a spus ca el nu mai hraneste pestii cu hrana vie de 2 ani pt ca se imbolnavesc foarte repede si cand ii hranea le punea "tone" de medicamente in acvarii. Si cum nu prea am eu incredere am spus sa intreb si aici.......

multumesc pt sfaturile de pana acum.
asa este si asa o sa fac!!!

acum piranha sunt destul de micuti...... O sa vina timpul si pt 'halci de carne"
pt jumbo, culoarea este alba.....
mersi dotoru, o sa ii pun in faina de porumb,....
cred ca este vorba de viermusi!!!!!

Sau daca vrei, cum se spune pe aici pe la noi, "VIERMI HE HOIT"

se fac din oua de muste care sunt asezate pe carne...... CRED
Este vorba precum am spus de un magazin de articole de pescuit care vinde si momeli pt pescuit.

Presupun ca fac viermii cu ajutorul carnii....... nu stiu sigur.....
Iti multumesc pt raspuns si mai astept si alte pareri...
ajutor va rog ca le este foame la pestani!!!!!!

am citit ce pe forum despre un anumit tratament la tubi, dar pt viermi nu am vazut nimic!!!!
si cu viermii?

poata sa imi psuna cineva despre viermi?
trebuie preparati cumva inaite sa le dau pestilor, ca sa nu fie pericol de boli...
Am cumparat de la un magazin de pescuit niste viermi pt pescuit.
Am un acvariu de 100 de litri cu 2 piranha.
Intrebarea mea:

Pot sa hranesc piranha cu acesti viermi? Nu este periculos?. Piranha sunt inca pui (3 - 4 cm). Nu prea vreau sa manance Tetramin si Granule. Le-am mai dat bucati de peste prinsi de mine dintr-un rau pe care le-au mancat, dar vreau sa mai diversific meniull.
O sa ii urmaresc comportamentul si cand ajunge prea mare o sa il dau.

la acvariul meu de 80 de litri este un pestan cam mare. dar acum este mic
daca a avut cineva specia asta si imi poate spune una alta, informatiile sunt bine venite.

Am citit pe diferite siteuri de specie, dar parca mi-ar place sa imi spuna si cineva dintre voi!
El este bata-l norocul!!!!!!!!!

Pseudomystus siamensis
http://www.planetcatfish.com/catelog/bagridae/pseudomy/708_f.php

Multumesc pt ajutor!
nu este nici asta din pacate!

Tot incerc sa uploadez imaginea in galeria foto dar nu imi merge!!!!
"The previous file could not be placed.

You have successfully placed all the files. "

Mersi oricum pentru informatie!
Se pare ca Americanilor le este frica de bolile transmisibile din acvarii!!!
http://www.aquarticles.com/articles/management/Lawler_Diseases%20Transmitted%20to%20Humans.html
Voi ce credeti? Este un lucru de care sa ne fi frica?

Forum Index » Profile for Netzu » Messages posted by Netzu
Go to: