[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antonio_Paun
Forum Index » Profile for Antonio_Paun » Messages posted by Antonio_Paun
Salutare! M-am apucat de curand de acvatistica si as avea nevoie de un filtru extern,filtrul pe care il am acum nu face fata, totusi nu imi permit sa dau 400 de lei pe unul, acvariul pe care il am are capacitatea totala de 54 l. Gasesc pe cineva care nu are un filtru in plus si doreste sa il vanda? Multumesc!
Marsi, il las pe acesta momentan si strang banii pentru unul extern pe parcurs.
Mersi mult de sfaturi! Totusi mai am o intrebare: pentru filtrul pe care il am acum, eu l-am ridicat 2 cm deasupra apei, astfel se creeaza o mini cascada. Mai am nevoie si de pompa de oxigen? Care ar fi avantajele cumpararii unei pompe?
Salutare! Sunt nou pe aici, tocmai ce am achizitionat un acvariu. Este un acvariu kit care are deja un incalzitor, LED-uri si filtru. Filtrul este unul ASAP 300, pentru un acvariu de 54l. Din cate am citit pe acest forum acesta nu ar fi cel mai recomandat. Ma puteti ajuta sa iau altul? Sa nu fie foarte scump. De asemenea am citit tot pe forum ca filtrele au nevoie si de filtrare cu biomasa, ce inseamna asta?

Forum Index » Profile for Antonio_Paun » Messages posted by Antonio_Paun
Go to: