[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: White
Forum Index » Profile for White » Messages posted by White
Salut

Un loc unde poti calcula volumul acvariului tau este : http://www.aquarium.go.ro/acvariu/construire/construire.html
poti calcula volumul introducand dimensiunile acvariului pe care tocmai l-ai cumparat sau pe care vrei sa t-il faci. :-)
La un acvariu de 70Lx40lx40h adica 112 litri ar rezista geam de 10 pt fund si de 8 pt restu? :soare:
Imi poate spune si mie de unde pot face rost de un fundal pt un acvariu?
Ceva din ceramica sau ceva de genul asta
plzz help me :-o
Ok asa voi face eu am scris asta ca marea majoritate zice ca discusi se tin la 27-30 grade
Eu am citit intr-o care in care spunea ca discusi pot rezista si la temperaturi de 25 de grade foarte bine..... :-o
Imi poate spune si mie cineva unde isi depun discusi icrele, cum arata si in cat timp ecolozeaza plzz, si inca ceva dupa cce se deosebeste masculul de femela/??
Plzzzz help

P.S Multumesc
Imi poate spune cienva daca este neaparat nevoie de lumina permanenta la un acvariu cu discusi?? ?
Da in loc de apa potabila de la chiuveta pot folosi apa plata?
Stiu ca e intrebare cam naspa da stiie cineva ce pH are apa plata si daca e buna pt discusi?
Am si eu o intrebare voi ati achizitionat discusi de pui sau mari?
Si daca i-ati luat pui cat au costat vreau sa imi fac si eu un acvariu doar cu discusi.
Pai am avut si eu un papagal mare era alb si il tineam in acvariu cu 2 betta splendens si doua m'bune aurii si ii batea pe toti chiar si pe betta splendens care este poreclit "pestele luptator" pana la urma a trebuit sa il dau si mi-a parut tare rau.
Sper sa iei o decizie buna.

Forum Index » Profile for White » Messages posted by White
Go to: