[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Hybrid
Forum Index » Profile for Hybrid » Messages posted by Hybrid
Tare ma bate-un gand sa-mi iau un Chihiros Doctor sau un Twinstar.
Am 2 sapt de cand nu am mai curatat geamul, in ideea sa le las 1 luna sa-si faca ciclul, dar nu stiu cat mai rezist

image image

image
Bine ca atunci cand unu' zice tate si se umple thread-ul de reply-uri
As zice ca a aparut dupa ce am tuns din plante, am plantat utricularia, si am dat lumina nu mai tare ci mai mult timp.
Mai reduc 1 ora.

Asta ca tot ma laudam eu ca n-am avut picior de alga :-)
Cum scap de green dust algae? Am citit ca e bine sa o las pe unde e depusa 1-2 saptamani ca moare singura, dar n-am avut rabdare si nici nu pare ca moare singura.
poate poate

Chiar nimeni?
A mai crescut cineva utricularia?

La suprafata creste grupa mare, insa in substrat nu a crescut deloc si am bucati care incep sa pluteasca.
Nu stiu exact cum sa procedez, sa incerc sa o indes inapoi in substrat oare?

Stiu ca nu are radacini, dar am citit ca se imprastia si prin substrat si astfel se ancoreaza.
Nu-i problema, ca multe idei se pupa cu ce-am si eu in cap.
Era mai multa masa plantata evident dar arata ca naiba din cauza derbedeilor; acum le-am aruncat ceva frunze pe acolo, un con, o urzica, sa lase naibii plantele

Acum vad ca a inceput sa-si de drumul utricularia, astept sa se indeseasca precum era eleocharis odata.
Iar despre moss pe piatra (e aceeasi piatra de la inceput), mi-a trecut si mie prin cap de cateva ori dar am fost prea lenes

Momentan il las sa se stabilizeze, ca-mi aparuse ceva green dust algae.
Cam asa mai arata zilele astea;am taiat la sange o parte din plantele cu frunze mancate, sa vedem cum isi revin.
Stiuca sta ascunsa, iar cei 10 amano sunt regi; observ ca nu (prea) se ating de rotala aia rosie si deloc de anubias coin leaf. Derbedei!

image image image
Urmaresc cu interes!

Balansae e o crypto foarte frumoasa.
Si eu zic ca-i monte carlo; un monte carlo ghebos ce-i drept
Da, imi mananca tot in afara de anubias si rotala aia rosie; rotala bonsai, bacopa, si mai nou utricularia le fac franjuri.
Daca la ultima mai inteleg ca-i abia plantata si mai e si mortaciune pe acolo, la celelalte nu inteleg neam.

Manca frunze vechi, frunze noi etc; de aia sunt franjuri toate.

Inteleg ca le e foame dar mai da-i in mama lor; le dau cate o mazare, le dau pastile din alea de se duc la fund, le-am pus si un con de arin dar totusi ei tin sa-mi toace frunzele.
Intrebare pentru crescatorii de creveti; CRS de exemplu sau alte specii non amano tot asa varza fac in plante?
Tinand cont de faptul ca fac pui, se auto-regleaza populatia sau cum functioneaza?

Cred ca daca amano se puteau reproduce in apa dulce deja erau triliarde si mancau orice era verde precum gainile....
Hybrid wrote:
image

Off, fmm de amano, ce frunze aveam inainte si ce franjuri am acum

image
Daca aveam mascul nu mai aveam problema asta )
Dar nevertebrate nu puteau asigura sexul si s-a nimerit femela.

In orice caz, de la sperante de cohabitare cu crevetii (a se citi - sa nu-i manance), la a se ascunde din cauza lor... cale lunga
Este, din pacate nu o mai vad prea des caci sta ascunsa. Cine a mai pomenit de betta sfios
Salutare, Intereseaza pe cineva din Bucuresti (sector 4 ~Timpuri Noi) o femela de betta imbellis?
De cand am luat creveti umbla doar pe sub filtru, presupun ca nu se simte comfortabil, iese doar ca sa manance.

Asa ca ma gandesc ca daca o vrea cineva cu spatiu doar pentru ea i-ar merge mult mai bine.

Gasiti aici o poza si un filmulet: https://imgur.com/a/gZpNwBQ

Va rog fara atarnache cu 1 postare care sar repede la donatii; vreau sa ajunga la cineva care sa se poarte cum trebuie, nu sa o arunce intr-un borcan de 1 litru.
Hmm, acum ca am tanini si mi s-a intunecat apa, sa cresc doar intensitatea sau si durata oare?
Si asa imi mananca crevetii plantele, macar sa aiba si niste alge
Pai le dau mancare dar sunt fomisti rau aparent
E vreuna din variante mai bune? Am vazut ca exista si scoarta de catappa.

EDIT: Interesant, am gasit ceva surse care zic si de scortisoara (ceylon nu cassia). Oare cum ar mirosi acvariul )

Forum Index » Profile for Hybrid » Messages posted by Hybrid
Go to: