As ar trebui...numai ca am mai mesterit unul.....functioneaza...dar arata ca dracu' si e cu bec economic nu cu neoane. Asa ca pentru urmatorul m-am gindit ca ar fi mai bine sa apelez la cineva cu mai multe abilitati tehnice decit mine.
Deci, cumpar capac 50L/30l cu sloturi pentru 2 neoane (adecvate :wink. Poa' sa fie si manufacturat dar sa arate bine... Poa' sa fie si cu tot cu neoane.
Multam!
Mitnick wrote:Nu e problema de masina ... Am permis si ma misc si singur prin Bukarest Dar numai pana la o anumita limita a orashului pe care o chunosc ... mai sus de uniri nu am fost Este vreun petshop prin apropiere ? ... poate pe Giurgiului sau pe langa Progresu ?
Sint 2 magazine cu pestisori in Piata Sudului (la BIG). Nu sint cine stie ce....dar sigur gasesti ce te intereseaza... Se ajuge usor... De pe Giurgiului de la prima intersectie semaforizata faci dreapta dupa care la a doua intersectie semaforizata faci stinga ..... si mergi pina ai sa vezi pe partea dreapta marea Piata a Sudului.....Poate n-am fost f. explicit dar intreaba pe oricine in zona Giurgiului si sigur va stii sa te indrume. Vezi ca magazinle sint un pic dosite....rabdare...
Spor la cumparaturi