[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: resen
Forum Index » Profile for resen » Messages posted by resen
Donez 2 masculi pseudotropheus saulosi 8-10 cm sect 3 0769251527
salut , doresc sa schimb 11 nigros intre 2-4 cm cu ciclide africani , sect 3 0769251527
donat , multumesc
Donez un mascul pseudotropheus saulosi cred 8-10 cm bucuresti sect 3 dristor 0769251527
salut as vrea cel galben caeruleus , multumesc
cirotariu wrote:Donez un melc rosu si o cioata care inca "mai maroneste apa", pentru doritori. Cele doua piese au facut parte din biotopul bettanului Jack, recent disparut. Mesaj privat. Doar in zona Chitila/Bucurestii Noi/Pod Constanta si doar pana miercuri. Poze mai jos.
Sunt interesat , multumesc frumos
Salut schimb 3 masculi lifalili 6-7 cm cu femele aulonocara bucuresti sect 3
se poate inchide .
0769251527
Donez ciclide africane cred ca sunt hibrizi 6-7 exemplare intre 2-3 cm i-am primit ca donatie
buna ziua , schimb 20 kg de pietre calcaroase de diferite dimensiuni pentru un filtru extern , bucuresti .
Donez un mascul tropheus murago tanzania F1 de 8 cm , bucuresti
Buna seara , cumpar acvariu de 60 litri simplu si fara capac daca se poate si cu filtru interior dar nu este obligatoriu in bucuresti . Multumesc
Buna ziua , vand un osmosis inversa primit o data cu acvariu , pret 250 lei negociabil. multumesc

Forum Index » Profile for resen » Messages posted by resen
Go to: