Adrian la filtru ma gândeam la acel eheim. O sa ma interesez de acele sun sun. Nici nu se pune problema ca filtrele sa fie pline de material biologic. O sa îl implu cu Matrix. La plante am avut în trecut Red belly piranha cu specii de enchidorusi ?i au mers bine. La filtru intern ce as putea sa cump?r? Intenul o sa îl umplu cu bure?i
Deci pentru început sa va prezint caracteristicile acvariului meu
Vreau sa cump?r filtru extern Eheim professionel 3e 600T
Acvariu 400 litri
Filtrul vreau sa îl încarc cu Matrix. Acum am o mica problema. În filtrul mare sa pun ?i bure?i sau sa achizi?ionez ?i un filtru intern pentru filtrare mecanica. La plante ma gândesc sa fie plantat mediu cu mul?i enchidorusi. Ma gândeam la decor sa folosesc r?d?cini(vreau sa le cump?r). Acvariul vreau sa fie de tip black water. Ce conditioner as putea folosi ca aspectul sa fie cât mai natural?
În acvariu vreau sa cresc un black piranha. Aici este problema: unde g?sesc black piranha. Am cautat pe mai multe site-uri dar nic?ieri în România nu am g?sit. Am g?sit ceva în America dar nu prea ?tiu cum sa dau comanda. Dac? ?tie/vinde cineva sa lase un mesaj la acest topic. As vrea sa ?tiu dac? filtrul e bun pentru acvariu.
Va mul?umesc