| Message |
|
|
|
Asa arata acum acvariul
|
 |
|
|
|
Mai mult ca sigur sunt oua de melci comunitari, se regasesc si la mine în acvariu.
|
 |
|
|
|
Asa o sa fac cu lumina... Mul?umesc pentru sfaturi.
|
 |
|
|
|
Donez 2 terneti, 1 tetra ?i 1 betta... Loca?ie Slatina, Olt
|
 |
|
|
|
Asa arata acum acvariul, înca nu am reusit sa donez pestii.
|
 |
|
|
|
Am apucat sa dau comanda de filtru deja.
|
 |
|
|
|
Da am vazut ca nu se potrivesc dar nu am gasit sa îl donez pana acum
|
 |
|
|
|
Daca este ok atunci nu mai schimb filtrul momentan dar ce modificari trebuie sa fac?
|
 |
|
|
Asa arata acum am scos scoicile si plasticele, am comandat plante plutitoare, vreau sa schimb filtrul o sa pun un filtru cascada https://www.nevertebrate.ro/filtru-cascada-eheim-liberty-130-17989 cu material filtrant, o sa mai comand aceasta planta https://www.nevertebrate.ro/dennerle-anubias-barteri-var-nana-789 si cu pietris negru.Astept parerile si sfaturile voastre în continuare.
|
 |
|
|
|
Am masurat apa si rezultatele sunt urmatoarele:
Ph-7.4
Kh-intre 10 si 15
Gh-7
Nitriti-0
Nitrati-intre 25 si 50
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit!
|
 |
|
|
|
Nu am substrat nutritiv pentru plante sub pietris,mai pot adauga acum ca sa pot planta plante?
|
 |
|
|
|
Mai am si un sanitar în acvariu... El poate trai cu guppy?... O sa încerc sa scap de ei sa vad daca gasesc pe cineva sa ii dau sau la magazin sa vad daca ii primeste înapoi. Ce pesti pot sa mai pun în acvariu cu guppy?
|
 |
|
|
|
Filtrul este ok sau trebuie sa cump?r altul??
|
 |
|
|
|
Iar acesta este acvariul, am în el substrat de pietris si 2 plante care nu cred ca se prind iar pesti am în el 2 scalari, 1 betta, 1 tetra ?i 2 guppy(o femela si un mascul).. O sa pun si o poza ca sa v-a dati seama mai bine.
|
 |
|
|
|
Acesta este filtrul recomandat de la magazin
|
 |
|
|
|
Fac schimburi de apa la 3-4 zile cam 20% din apa(apa o ?in în bidoane de 5l fara capac pentru declorinare. Acvariul îl am de 1 luna... Nu am masurat no2, no3, kh.
Este posibil sa fi murit din cauza na?terii? Din cauza stresului?
|
 |
|
|
|
Salut.. Am avut si eu 2 femele guppy care au murit dupa ce au nascut si nu stiu de ce(una dintre femele a nascut 6 pui din care 4 morti iar 2 au murit în scurt timp de la nastere iar de la cealalta nu am gasit nici un pui). În acvariu au fost 3 femele si toate au nascut dar una singura a supravietuit. Stie cineva de ce au murit oare?
|
 |
|
|
|
Buna seara tuturor
Sunt începator în acvaristica si nu stiu tot ce este necesar pentru a avea un acvariu sanatos. Am un acvariu de 2 saptamâni de 40l si vreau sa stiu si eu parerea voastr? despre el, am în el urmatorii pesti:5 guppy(3fem,2m),1 betta, 1 tetra, 2 terneti, 2 molly..mentionez ca nu am f?cut ciclarea acvariului(nu am stiut!), fac schimburi de apa la 3 zile cam 25% din acvariu, substratul de pietris l-am pus acum 2 zile si am încercat sa pun 2,3 plante dar nu cred ca se prind. O sa pun o poza ca sa v-a dati seama mai bine. Astept parerile si sfaturile voastre.
|
 |
|
|
|
Numele meu este Nicu, sunt din slatina, judetul Olt, am un acvariu de 40l de 2 saptamâni si vreau sa învat mai multe despre acvaristica si despre întretinerea pestilor.
|
 |
|
|