Tocmai asta este faza. Eu aveam nevoie de femela si se tot batea cu masculul, de aia il tin in bol. Cei de la magazin ziceau ca este femela cand am cunparat-o
Noul mascul a inceput sa isi faca cuib, dar oare cum stiu daca femela este pregatita? Mie mi se pare cam mica femela. Cei de la magazin ziceau ca asa sunt ele si ca nu mai cresc. Pt reproducere trebuie acvariu amenajat special? Cu filtru sau fara?
In acvariu am pus recent o femela de betta. Din cand in cand o mai fugareste masculul. Dar in majoritatea timpului masculul sta nemiscat lanca filtru. Oare trebuie sa ii separ?
Ma tot uit pe internet si vad o gramada de informatii si nu stiu care sunt corecte. Cineva zicea ca daca stau cu coada adunata au ceva boala si trebuie ceva solutie pusa in acvariu sau sare. Eu nu am pus nimic cand am schimbat apa
Planta acuma nu mai are nimic. Cele 2 buc care s-au uscat cred ca s-au rupt cand am scapat capacul in acvariu Joia trecuta am bagat 10 melci. Unul mare si restul mici, astazi am gasit o cochilie goala, restul melcilor sunt ok.
Mi-am adus din nou niste melci pomacea. Ma gandesc daca nu i-am intretinut bine pe cei dinainte. Le trebuie ceva mancare speciala? Citeam undeva ca mananca ce ramane prin acvariu, altii ca le dau salata, castraveti, alge etc? Le trebuie ceva calciu?
Salutare! Am un acvariu mic de 10l cu un pestisor betta. Am pietris, planta egeria, filtru, termostat, neon 8w. Am avut 5melci pomaceea care au murit dupa aprox 10 zile. Acuma am vazut ca planta deja are cateva fire incolore. Ce nu fac bine? Apa o schimb in fiecare saptamana cu 4l lasati 24h.