[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Crysy77
Forum Index » Profile for Crysy77 » Messages posted by Crysy77
Flavius_ wrote:Si eu am patit asta, dar cu alt sens... Daca se face mucegai in casa e vina mea =)) am 2 acvarii de 60 de litri
Poza Nr 3
Poza Nr 2
Poza Nr. 1
Am spus fara mistouri deoarece la scoala mi se spune ca am nume de fata .
Salut. Am fost azi la petshop pentru a-mi cumpara un acvariu mai mare ,cel pe care îl aveam fiind de 2 litri ,un filtru intern ,o planta (artificiala,stiu ca voi fi criticat aspru pentru asta si probabil nu o voi folosi dar na), termometru normal cu ventuza.
Acvariul pe care l-am cumparat este de plastic de 4 litri ,cu capac ,despre filtru va voi da detalii cand ajung acasa (sunt in statia de autobuz).
Am primit cei 120 de lei mai devreme datorita doamnei cu care fac meditatii la matematica,i-a spus tatalui meu ca sigur voi lua 10 la primul test iar el mi i-a dat mai devreme .
Multumesc doamna
Sunt din Bucov .
Multumesc pentru raspunsuri .
Am vazut ca la petshop sunt cateva specii de plante : Echinodorus , Valisneria , Anubias , bile de alge , ?i inca una .
Eu primesc saptamana viitoare 120 de lei , tata imi da suma asta in fiecare luna cu conditia sa am in carnet numai 9 ?i 10 (bine ,a iertat un 7 la fizica,profesoara e foarte rea ) asa ca pot cumpara un filtru hang on de pe emag ,am vazut ca costa 50 de lei .
Acum am vreo 40 de lei si as putea sa cumpar un filtru intern cu sprinkler sau o pompa de aer (are la petshop la pretul de 35 respectiv 30 de lei ),ce ziceti ,iau unul intern cu sprinkler?
Salut . Sunt Crisi ,sunt baiat,fara mistouri va rog,am 13 ani si sunt incepator in acvaristica.
Acum o saptamana am mers la petshop pentru a cumpara mancare pentru perusi dar cum de obicei mai stau sa admir pestisorii ,am vazut un Betta Splendens care m-a marcat putin sa zic asa ,toti pestisorii Betta sunt tinuti in cutiute transparente de 15x15x15 dar acesta era într-un pahar transparent mic ,nici nu putea sa se invarta pe loc.
Merg repede la doamna vanzatoare si o intreb de ce pe acesta il tine asa chinuit , mi-a zis ca ea e doar vanzatoare si bla-bla-bla-bla , atunci am zis ca trebuie sa fac o fapta buna si sa il salvez ,avand bani la mine cumpar un acvariu de plastic cu capac , pietris pentru substrat ,mancare pentru pesti Betta (Sera Bettagran) , mincioc si solu?ie Tetra AquaSafe , a ....si bineînteles pestisorul.
Ajung acasa,ma intreaba mama ce e cu toate astea , i-am spus si m-a inteles , a zis un singur lucru......SA NU VAD STROP DE APA PE JOS!
Spal pietrisul foarte bine , spal acvariul , pun apa in acvariu ,pun AquaSafe (am pus mai putin decat trebuia de frica sa nu supradozez),pun punga cu pestisorul sa pluteasca in acvariu apoi fac aclimatizarea ,adica pun putina apa din acvariu in punga cu pestisorul ,las 10 minute ,pun iar apa ,iar las 10 minute si tot asa de 6 ori ,apoi scot pestisorul cu minciocul din punga si il pun in acvariu .
La început era mai bine decat ma asteptam in sensul ca era activ si a mancat putin dar clar avea ceva la coada ,era franjurata si nu arata bine deci clar avea ceva .
Pana azi am schimbat apa de doua ori (20% din ea) ,cu apa lasata 24 de ore plus ca am adaugat AquaSafe.
Pestisorul desi e activ si mananca ,coada tot asa o are ,nu stiu ce sa fac .
Din pacate acvariul nu are niciun decor dar o sa merg azi sau maine la petshop sa ii iau ceva decor sa se poata ascunde cand vrea .
Ce pot face ca codita lui sa se regenereze?
Orice sfat e binevenit .

Am avut noroc ca am mai stiut ceva de la unchiul meu : aclimatizarea si inca cateva chestii.
Maine incep clasa a 7-a . .

Forum Index » Profile for Crysy77 » Messages posted by Crysy77
Go to: