Message |
|
Aceasta instalatie de CO2 este in functie de marimea acvariului?
|
 |
|
Nu stiu ce sa fac in privinta pestilor (pirania) care sun destul de nervosi cate o data,se bat mai rup cate o planta .
In mediul natural sunt inconjurati cu multe plante sau nu?
|
 |
|
Instalatia este completa cu butelie, reactor ,ceasuri fara aparatul care controleaza PH .
Am vazut una montata intrun acvariu,plantele erau superbe.
Eu am un acvariu de 600 l in care am 7 pirania cu dimensiuni cuprinse intre 17 - 22 cm .La capitolul plante stau cam prost dar am sa mai achizitionez ceva.
Prima oara vreau sa ma interesz daca aceasta instalatie de CO2 are vreun efect negativ asupra pestilor mei ,iar dupa acea mai vedem.
Intradevar este misto sa creezi un echilibru perfect intre oxigen si dioxidul de carbon. Acest echilibru se poate realiza si fara aceasta instalatie de CO2?
|
 |
|
Nu vreau sa risc sa-mi omor toti pesti pe care ii am in acvariu.
NU stiu daca cei 500 ron sunt multi sau putin.
Cred ca aceata instalatie mentine oarecum un echilibru intre oxigen si dioxidul de carbon?
|
 |
|
Am vorbit cu propietarul magazinului si spunea ca poate face rost de o instalatie de CO2 de la SERA care costa in jur de 500 RON.
|
 |
|
Ma gandesc sa-mi iau o instalatie de CO2.
La ce pret poate ajunge?
Am citit ceva despre aceasta instalatie si mi se pare foarte interesant sa poti controla nivelul de CO2 din acvariu.
Am vazut una la un magazin de specialitate din Lugoj.
|
 |
|
Am 7 pirania, ma nteresaza la ce varsta se pot reproduce si cum, am inteles ca pe radacinile plantelor de suprafata ?
Multumesc
|
 |
|