[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: viceroi
Forum Index » Profile for viceroi » Messages posted by viceroi
no2-0
gh-7
kh-6
ph-6,8
cl2-0
am omis ceva eu substratul il am din pamant special pentru substrat nu stiu firma si pietris cum ar trebui sa se faca o curatare in acest caz
l-am oprit .lumina cat ar trebui sa stea aprinsa .am doua neoane led reci de 8w fiecare
da
https://img.plici.ro/image/8tA
am incercat
nu pot pune zice ca e prea mare
am uitat sa intreb tin co2 -ul inchis yot timpul asta ?
multumesc va tin la curent
am facut un schimb de 35 l apa atat am avut le temperatura camerei aseara si am astazi urmatoarele valori:
no3-25
no2-0
gh-14
kh-10
ph-8
cl2-0
ok incep de maine multumesc
filtrul e nou
da dar doar 30l am pus din cel vechi
duminica fac o saptamana si o sa schimb 20 l
deci inainte am avut un acvariu de 60l si am trecut la unul de 128l apa este cristalina am tratat cu aqua start acum o saptamana
filtrul nu prea stiu sa spun are bureti niste bile si ceva ceramic parca si da am schimbat din acvariul de 60l in 128l acum 1 saptamana
easy test da 0,5
Va salut .Sunt nou in ale acvaristici si de aceea va rog sa aveti rabdare cu mine.Pentru inceput as avea niste teste
pe care nu le pot descifra si anume :
NO3-50
NO2-5
GH-14
KH-20
PH-7,2
CL2-0
ACVARIU 128 L gupy,neoni.sanitari filtru cristal profi jbl,si co2 din bicarbonat si sare de lamaie .plantat
temperatura 24 multumesc anticipat
salut sun nou pe forum si nu stiu daca am ales locul potrivit dar as vrea sa stiu daca urmatoarele valori teste sunt ok :
no3-50
no2-5
gh-14
kh-20
ph-7.2
cl2-0
acvariu 128 l neoni si gupy plantat cu co2 bicarbonat cu sare de lamaie
multumesc anticipat

Forum Index » Profile for viceroi » Messages posted by viceroi
Go to: