[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: carmanagerzone
Forum Index » Profile for carmanagerzone » Messages posted by carmanagerzone
Se va incarca cu impuritati chiar daca am prefiltru?
De asta l-am pus in ultimul sertar, ca sa-l scot daca e nevoie.
Scoate mult CO2? Sa iasa din cand in cand cate o bula ....
De curand am achizitionat un acvariu de 70 l de la Juwel impreuna cu un filtru extern Jbl e902.
Am luat si 2 litri de siporax si 2 cutii de 500 g de zeolit.
In filtru am pus: 1. - 1 rand siporax (asezat frumos) peste care am pus zeolit imprastiat peste siporax; 2. - 3 randuri siporax; 3. - micromecul cu care a venit filtrul, iar in sertarul de sus am inlocuit buretele cu vata perlon si am lasat buretele grosier de sus de tot. Am mai pus vata si in rotundul care vine sub pompa.
Ca prefiltrare am un prefiltru HW-603A.
Vreau sa plantez acvariu si o sa folosesc si CO2. Ca substrat am JBL ProfloraStart Set 100 si peste am sa pun 10 l de manado.
De asemenea am cumparat si 2 bucati de JBL FilterStart sa-l ajut la ciclare (cred ca am sa-l tin pana la Craciun fara pesti ca oricum e cadou pentru fetita mea).
Am cateva intrebari:
1. e ok setup-ul de mai sus
2. nu prea imi place cum sta zeolitul in sertar (am mai cazut printer fante). Sa inlocuiesc zeolitul cu matrix sau Eheim Substrat Pro?
3. daca folosesc CO2 si am acvariu plantat, dauneaza daca pun un décor actionat de pompa de aer?
4. 6 guppy, 5 rasbo, 6 neoni, vreo 6 rcs si 5 cory dwarf sunt prea multi?
Multumesc
La un acvariu de 70 litri daca iau un filtru extern e1502 e prea mult? Sau pot merge pe un e902?

Forum Index » Profile for carmanagerzone » Messages posted by carmanagerzone
Go to: