| Message |
|
|
|
Mersi, revin cu poze dupa ce fac schimbarile si cu povestea acvariului si cum a inceput totul!!!
|
 |
|
|
|
Va multumesc de primire!!, o sa fac o rearanjare a pietrelor, si intentionez sa deschid un topic cu acvariul si cu toate detaliile aferente, pestii pe care ii am in acvariu au fost luati la pachet de pe olx, as vrea in viitorul apropiat sa ii sortez si sa mai dau din ei sau sa mai completez... deocamdata nici nu stiu ce am in acvariu femele masculi etc.
Epava , planta, si mai am un crocodil le am primit cadou. Epava aia asigura multe ascunzisuri, dar o sa renunt la ea...
O zi buna tuturor!!!
|
 |
|
|
|
Numele meu este Daniel, sunt din bucuresti am 35 de ani, si un acvariu de 300 litri cu ciclide de malawi, si unul de 100 litri cu niste scalari chinuiti pe care i am avut in cel mare. Am citit mult pe acest forum si pe alte forumuri si nu numai de la noi si de afara, am cules informatiile de care am avut nevoie si rezultatul este un acvariu cu apa limpede si pesti sanatosi si frumos colorati!!
Asa cum bine stiti un acvariu nu e niciodata gata si idei noi avem mereu eu atat am stiut sa fac restul astept sfaturi si pareri ca sa evoluez si sa am pesti sanatosi!!!!
|
 |
|
|
|
Salut, eu am luat una de la jbl pe care am pus-o intr un filtru extern si e foarte silentioasa modelul este JBL ProFlow 2000 , gasesti si cu debit mai mic in functie de ce flow vrei sa ai!!!
|
 |
|
|
|
|