[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: GabrielB
Forum Index » Profile for GabrielB » Messages posted by GabrielB
sclau89 wrote:Altceva! Acum se vad si neonii, inainte parca ii eclipsau "bomboanele".Doar ca intrebare pt ca nu i-mi dau seama din poza,anubiasul banuiesc ca nu are rizomul in substrat,nu?

Da era in substrat...poza e facuta acum 2 zile...dar l-am scos ...am citit ca se tine "legat" de ceva...nu in substrat....deci filtrele merg cu ele in paralel 2-3 saptamani si.pe urma il scot pe cel intern...ok
multumesc frumos
Scuze de prezentarea tarzie(frecventez forumul de 2 luni sau ceva)

Ma numesc Gabriel...sunt din Bucuresti
Borcanul meu este refacut.. .dupa replicile haioase cu substratul din bomboane skittels si mm's. ...
-Acvariu enheim 54l...pachet start
-Capac cu 1 buc neon 15w
-Incalzitor 50w
-Substrat colorat nu mai este-------- 10l manado
-Filtru intern enheim pikup60 sau asa ceva...momentan merge in paralel cu un hang-on aquael fzn 1 umplut in ambele compartimente cu micromec jbl
Filtrul intern o sa dispara din acvariu in vreo 2 saptamani de mers in paralel
Apropo' e bine sa fac asa?
-Plante...cabomba aquatica+ elodea densa+myriophyllum hippuroides...si inca ceva pe saptamana viitoare
- Vietati : 4 molly maturi....7 neoni....3pui molly si 1 pui guppy + corry albinos si vreo 5-6 RCS

Am pus si 2 poze cu inceputul....sa nu mai spunem cum.....si finalul de azi!

Multumesc pentru sfaturile directe sau indirecte prin intermediu posturilor citite aici!
Dan100 wrote:Ai grije cu MM`s. Mie mi-au murit cativa pesti datorita chimicalelor din vopseaua de pe aceste pietre.

Deja am inceput sa scot din el...usor...usor dispare...am convins fetele ...nevasta a sarit repede...'lasa ca folosesc eu pietricelele la orhidee
Puiutii au ajuns cu bine acasa. ...multumim frumos! Bucurie mare...fiica'mea este in al 9 lea cer
Am dat-o ! Multumesc
Artur wrote:Nu stiam ca skittles pot fi folosite ca substrat pentru acvarii

Te rog!.....e skittles amestecat cu MM's
paradoxx wrote:Omg,ce bomboanezeu e acolo ?0 [/quote

da stiu...dar fetei mele de 7 ani trebuia sa-i fac pe plac...avand in vedere ca am convins-o ca ii plac mai mult pestii decat pasarile...yupii am scapat de nimfa galagioasa....astia macar sunt tacuti ...o sa "rectificam" pe parcurs si bomboanele de la fundul "lacului"
Ar merge inca 3 aici ?
Momentan rezervata!
Multumesc frumos pentru identificare!
As vrea sa donez o planta care a stat prinsa de un lemn in acvariul meu...fiind prea aglomerat am scos lemnul si nu mai vreau planta....sincer nu stiu ce planta este....
tare...multumesc frumos...am cautat pe mai multe site-uri dar nu i-am gasit...mercy
Salutare...ma poate ajuta cineva...nu stiu ce rasa sunt...am 7 bucati primite o data cu acvariul
Ok...am inteles!
Atata timp cat nu e nici un pericol pentru pestisori toata ideea tine de estetica!
Multimesc inca o data!
Multumesc frumos pentru promtitudinea raspunsului....problema care o vad eu este la filtrul din acvariul 2 comparativ cu Eheim asta nu face bule de aer la suprafata apei ....doar "plimba "apa...de asta ma gandisem la ceva extern cu perdea de aer in acvarii
Sunt incepator...am cumparat un set eheim 54l(filtru intern eheim ) l-am ciclat (multumita sfaturilor voastre) totul e ok....am primit cadou un alt acvariu "hand -made" cam cu 10 cm mai inalt...primul are 60/30/30....cel hand-made are un filtru intern Sebo fg 1202....ma gandeam daca as putea folosi o pompa de aer
tetra aps 300 pentru amandoua acvariile(avand in vedere ca pompa externa are 2 iesiri) ....cu multumiri pentru sfaturi si scuze daca am spus prostii...cum va spuneam sunt incepator!

Forum Index » Profile for GabrielB » Messages posted by GabrielB
Go to: