[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: doncea_angel@yahoo.com
Forum Index » Profile for doncea_angel@yahoo.com » Messages posted by doncea_angel@yahoo.com
Vand doua lampi Viparspectra cu telecomanda , setari intensitate si on-off pe fiecare canal in parte.Lampile , au fost folosite 6 luni de zile .
Pret 500 lei bucata.Detalii :0735386677
Vand skimmer Aqua One,generatia -G, complet functional.Pret 250 lei.
Tel.0735386677.
Vand skimmer Aqua One generatia -G, pret 250 lei.Detalii: 0735386677
Salutare...vinde cineva copepode ??
0735386677
Alex Florian wrote:
"Salut!, î?i pot face eu un bazin complet pe comanda.
Am v?zut ca te ocupi frumos pe yt ?i e?ti pasionat."

am primit mesajul asta de la el. avand doar 2 acvarii sau cat a spus in introducere, sunt foarte sceptic ca poate el sa faca un bazin pe "comanda". dar da, cred ca si-a facut alt user, colegul blue . poate mai are nevoie de niste bani sau sa dea niste tepe.

Salut...cu , colegul ,,blue,, si eu am avut oarece ,,neintelegeri,,....am vorbit facut un schimb si sincer nu am primit ce trebuia...asta tot dupa cateva zile...ba ca nu are timp ba ca a uitat...ba ca sa razgandit, plus ca am luat de la el un sistem ATO si o pompa de valuri care de fapt sunt defecte.Astia sunt oamenii...
Salut....mai ai corali de vanzare ?
Salut...mai ai corali de vanzare ??
Vand lampa acvariu marin Eco Lamp KR92,putere 120w, program manual si automat, culori blue,day si moon, dimensiuni 98cm x 21 cm.
Telefon 0735386677
Pret 1300 lei sau schimb cu anemone,pesti , corali.
Schimb lampa acvariu marin Eco Lamp KR92,putere 120w, program manual si automat, culori blue,day si moon, dimensiuni 98cm x 21 cm.Schimb cu , anemone, corali ,pesti
Telefon 0735386677
Vand lampa acvariu marin Eco Lamp KR92,putere 120w, program manual si automat, culori blue,day si moon, dimensiuni 98cm x 21 cm

Forum Index » Profile for doncea_angel@yahoo.com » Messages posted by doncea_angel@yahoo.com
Go to: