Message |
|
Va multumesc pentru pestisori. Frumos acvariu aveti.
|
 |
|
si-au gasit locusorul! cu multumiri!
|
 |
|
multumesc !!!
|
 |
|
Multumesc Nex. Incercam sa facem copacelul....
|
 |
|
Vreau aa stiu dece sanitarul si-a pierdut culoarea si dece pesti se scarpina chiar daca nu au gris
|
 |
|
Ms pt topic. Dar am citit ca pt guppy neoni zebre si alte specii mici ca ei le trebuiesc un litru de apasi pt xipho 4-5 l de apa. Bun, poate ca nu e bun site-ul pe care l-am vazut, dar am un prieten care mi-a spus la fel si toti veterinaroo si pet-shop-erii mi-au spus la fel.
|
 |
|
Guppy 6l
Neoni 6l
Sanitar 9l (fara hoplo)
Xipho 12l
Zebre 7l
--------
Total 40l
Recunosc nu am ciclat acvariul ca nu am avut cu ce. Schimburi
Fac de 2 ori pe sapt. in afara cand sunt plecat. Filtru intern cu buretesi carbon activ. Set Marina basic 54. Acum ce pot face?
|
 |
|
Imi pare rau de ora la care va deranjez.
|
 |
|
Buna! Am un acvariu 54 l cu 2 sclalari, 6 guppy, 6 neoni un cory si un hopplo. Cei doi scalari ii voi schimba cu 3 xipho si 7 zebre. Dar am mai multe probleme. Pestii, in afara de sanitari se scarpina de plante, de tot, chiar daca nu au boala grisului, iar sanitarul hopplo se decoloreaza din ce in ce mai mult. In acvariu se formeaza alge chiar daca pun substante speciale. Am filtru cu pompa si inainte sa pun pestii am spalat bine bine avariul. Ce pot sa fac? Va rog sa nu faceti ff rau daca am gresit cu ceva si sa imi exiplicati ce mai pot sa fac. Nu stiu sa deschid un topic nou.
|
 |
|
am si eu cateva intrebari:
1. de ce scalarii se bat cu xipho desi nu s-au imperecheat sau au depus icre?daca iau un xipho mascul mai maricel si 2 female vor mai fi probleme?
2. de ce scalarii se tot freaca de sticla acvariului desi nu dau semn de boala sau nu au pete albe pe corp?
3. am 2 masculi xipho si un plati tot mascul si e o lupta generala! si intre ei si intre cei doi scalari! la inceput scalarii nu erau violenti dar acum, in afara de sanitar se bat cu toti pestisorii noi. I-am pus si cu guppy care sunt f. f. pasnici si s-au batut.
- ACVARIU MARE 15 L(va rog nu incepeti cu faptul ca scalarii au nevoie de mai mult loc, momentan sunt mici iar cand vor creste voi lua altii mai mici)->2 scalari, un sanitar. mai vreau sa adaug un xipho mascul si 2 femele
- ACVARIU MIJLOCIU 5 L (,,--")-> 6 guppy un mascul xiho si unul platy(o sa-i dau lui tata la bucuresti)
-ACVARIU MIC CU UN BETTA(2 L nu are probleme)
-ACVARII MICI DE UN L- I->un xipho mascul(il voi da unui amic) II->7pui nou nacuti guppy(1-2saptamani)
-TOATE ACVARIILE SUNT PLANTATE
|
 |
|