[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AlexBB
Forum Index » Profile for AlexBB » Messages posted by AlexBB

Imi poate spune cineva unde gasesc si eu un Filtru Hagen/Fluval Aquaclear in tara noastra draga?

Caut disperat de zile intregi pe net si in petShops

Multumesc anticipat,
Alex
Revin cu info,

Plante luate in considerare : Hermianthus callitsichoides, Glossosstigma elatinoides, Elatine hydropiper (care dintre acestea este mai putin pretentioasa?)

Piatra: Seiryu Stone sau Dragon Stone

Pesti 7 Cardinal tetra sau Neon tetra , eventual 1 otto catfish pentru alge?

3 Amano shrimp pentru alge

Dragi colegi,

M-am decis! O sa incerc un aquascape de tip iwagumi (multumesc domnului stefanp pentru pont). Evident renunt si la betta.

Am gasit aici un tutorial foarte bun.

A mai ramas sa ma lamuresc de unde cumpar necesarul de aparatura / pietre / substrat / plante / pesti / solutii si putem sa ii dam drumul
@stefanp
am dat poza jos de pe flickr

@paradoxx
imi doresc foarte mult un betta, efectiv sunt fascinat de peste si nu sunt dispus sa renunt la idee

de asemenea acvariul este pus pe un barulet de sticle.Nu am loc de filtru tip canistra si nici de sistem de CO2.

Am gasit un filmulet pe youtube cu un setup care imi place.

nu stiu cum sa il fac embed , codul de pe youtube nu merge pe forum
Lucian: l-am pus eu. apesi butonul Youtube scri link-ul cu http nu https si mai apesi odata pe butonul Youtube...
Salut stefan
Nu am stiut cum sa pun altfel poza. O sa modific maine sau o sa o sterg cu totul.

Legat de acvariu, eu imi dorec sa construiesc acvariul in jurul bettaului.
Am inteles de aici ca pestelui nu ii plac curentii de apa necesari pt plante...
Am mai vazut poze cu peisaje muntoase creeate din pietre si gazon.este mai ok asa?

Ce indice de kelvin se foloseste pentru apa dulce?
Bun bun , o sa curat acvariul cu otet si va spun cum merge.

Filtrul aquaclear 30 de la hagen mi se pare super. Dipune de spatiul acela maricel pentru medii filtrante.Are careva idei care ar fi mediile cele mai bune?(nu stiu daca cele standard, si anume un burete, bioballs si carbune activ sunt cele mai indicate.)

Sunt dispus sa renunt la ideea mea de plante pretentioase.

Am si capacul acvariului , insa mi se pare inestetic... nu exista o lampa mai frumoasa pentru un acvariu asa mic?

Imi poate sugera careva un model de aquascape pentru un betta si un site bun de unde pot achizitiona echipamente?
Salutare tuturor,

Numele meu este Alex, sunt din Brasov si am primit recent un acvariu de la un prieten.
A fost folosit ca si acvariu de carantina pentru un bazin cu apa sarata.A stat doi ani cu apa veche in el.
Dimensiunile sunt 60x30x30 si sticla are doar 3 mm grosime. Imbinarea se vede si ea in poze.
Cum pot sa il curat calumea de urmele de sare? ( stiu ca nu am voie sa folosesc sapun)

Imi doresc un acvariu plantat, pentru un betta si 5 neon tetra.
Stiu cate ceva despre ciclare si despre analizele apei.As incerca metoda cu amoniac pur, insa nu stiu unde gasesc asa ceva si as avea nevoie de cineva sa ma indrume.
Sunt dispus sa citesc orice fel de articol in engleza sau germana pentru a-mi imbunatatii cunostintele.
Din cate am intels eu de pe youtube, in america se poarta foarte mult produsele Aquaelle, care la noi nu sunt disponibile.

Neavand loc de un filtru tip canistra, m-am gandit la un HOB bun care are spatiu pentru medii custom in el.Stiu ca ma am nevoie de incalzitor si de o lampa buna.Nu am nevoie de pompa de valuri deoarece pestilor betta nu le plac valurile .

Va rog mult de tot sa ma ajutati cu un setup pentru acest acvariu si cu un site de unde pot achizitiona totul.Nu am o limita impusa de buget.Pestii as prefera sa fie de la unul dintre voi, nu am incredere in animalele stresate din pet shopuri.

Sunt dispus sa schimb si acvariul daca este nevoie

Imi place foarte mult acest acvariu:

Va multumesc mult de tot, va doresc o seara minunata si sunt convins ca o sa ne intelegem bine pe acest forum.
Nu imi place sa fac lucrurile de mantuiala si nu o sa ma apuc propriuzis de treaba pana nu le pot oferii animalutelor si plantelor un mediu placut

Forum Index » Profile for AlexBB » Messages posted by AlexBB
Go to: