[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: oxygen2k8
Forum Index » Profile for oxygen2k8 » Messages posted by oxygen2k8
Cu p?rere de rau nu trimit colete in tara. Sunt patit, m-am fript si nu imi mai trrbuie. Tot ce este la vanzare se ridica personal de la mine. O seara buna!
Mediile filtrante si perechea de chromisi rezervati.
Din lipsa de timp si avand intreaga atentie indreptata asupra juniorului de 2 ani renunt momentan la acvaristica.
Coralii s-au dat deja, mai am ceva ciuperci, xenia la greu, un Kenya, 2 fraguri de gsp, cativa viermi.
Deci se vinde :

in primul rand vreau sa dau pestii
o pereche Amphiprion ocellaris marime M 150 RON
1 x black percula clownfish marime L 150 RON
2 x Chromis viridis marime M 45 RON buc
1 x Sixline Wrasse marime M 120 ron
1 x The Blue Tang marime M 280 RON
1 x Zebrasoma Flavescens marime M 320 RON
1 x Signatus Vulpinus marime M 270 RON
1 x Sleeper Blue Dot Goby marime M 140 RON
Sunt pasnici, accepta artemia, misis, granule de la Grotech, vioi si nu au suferit in trecut sau prezent de vreo boala
Pachet pesti 1300 RON

Acvariu sticla 10mm fata+laterale ultraclar, fund dublu si sistem BA,cutie overflow,(se vinde cu totul montat, tevi, robineti, etc) dimensiuni 80cm x 60cm x 60cm
600 RON
Stand din rectangulara 4cm x 4 cm cu 2 in carne, placat cu pal 1,8 cm de culoare alb
300 RON
Sau acvariu plus stand plus sump la pachet 800 RON
Piatra vie 15 ~ 20 Kg ( bucatile mari au cateva ciuperci, zoasi, xenia deci vin ca bonus )
50 RON / kg
Pompa valuri Jebao SW-8 (in uz din nov 2017)
280 RON
Pompa recirculare Jebao DCP-6500 (in uz din oct 2017)
480 ron
Skimmer BM NewQQ 300 RON
10 Kg nisip viu Fiji alb
50 RON
Lampa Diy (carcasa full aluminiu) formata din 10 x 10W Royal blue + 10 x 10W White + 10 x 10W blue + 6 x 10W red + 2 x 10 W full spec - 380W total
Nu a fost folosita la maxim fiind limitat de alimentare si nu am avut nici nevoie
Sursa 12 v 20 a PNI
Controler TC421 WiFi
700 ron
5 litri matrix + 5 litri siporax material filtrant bio
2 litri bile filtrare mecanica
toate mediile filtrante 150 ron
salinmetru ATC (nu mai am cutia, a avut grija juniorul de ea)
120 RON
Hranitor Af-2009D folosit doar cand am fost plecat de acasa mai mult de 3-4 zile
50 Ron
~5Kg sare RedSea CoralPro 50 Ron
Cine este interesat de tot ce se vinde(PACHET) astept oferta in PM
O seara placuta!
Am dat comanda pe data de 28 nov la ora 21 si astazi 30 nov la ora 10 a fost livrata.
Super rapid si profi!
sunt interesat de:

SNAILS TROCHUS SP
LYSMATA AMBOIENSIS
NASSARIUS SNAILS

astept ofertele in pv
Infractoarea
Ajung acasa si iti fac o poza cu ea
Controller-ul Dimmer ESP8266 s-a dat.

A mai ramas Controler pentru jebao dc3000 70ron (folosit 3 luni)
si mai adaug o bucata de Brittle star ophiocoma 40ron (mare frumoasa si grasana)
Pompa s-a dat au ramas
Controler pentru jebao dc3000 70ron (folosit 3 luni)
WiFi Controller Dimmer ESP8266 5 canale suport android 96W/canal voltaj 5-24V 100 ron(folosit 3 luni)
Damselfish s-a dat.
Vand
Pompa valuri Jebao SW-4 180ron (folosita 6 luni)
Controler pentru jebao dc3000 70ron (folosit 3 luni)
WiFi Controller Dimmer ESP8266 5 canale suport android 96W/canal voltaj 5-24V 100 ron(folosit 3 luni)
am eu una cam de 6 luni si nu are nici o treaba cu crevetii 3 la numar Lysmata kuekenthali, Lysmata amboinensis si unu de marea neagra. Traiesc toti in armonie fiecare cu teritoriul lui inclusiv steluta.
cumpar 1 buc Yellow Tang, ?1 Blue Tang si 1 Six Line Wrasse marimi s sau m
astept ofertele voastre
valabil
Vand sau schimb cu fraguri un controler pentru jebao dc3000 si un damselfish de un an.
Am inteles. Si mie imi place mult. Este primul cumparat
Mai e cale lunga pana la extrafucking ) mai am nevoie de piatra si corali si pesti si si si
Bazinul cu lumina la 60%

by koala: Am reparat linkul.
Am uitat sa precizez filtrarea mecanica o fac prin 2 l de bioballs
Cateva poze

image
image
image
Salut
Cotele display-ului sunt 80x60x60cm, iar ale sump-ului 65x45x38cm
Vietati : Lysmata kuekenthali 1buc , Amphiprion ocellaris 2buc , Valenciennea sexguttata/Sixspot goby 1buc, Sailfin/Algae Blenny (Salarias Fasciatus) 1 buc ,Pterapogon kauderni 1 buc, Yellowtail Damselfish (Chrysiptera Parasema) 1 buc, Nerita chamaeleon 4buc, Clibanarius 4buc, Arbacia lixula 2 buc, Palaemon Elegans 1buc si in cele din urma o bucata Ophioderma sp. black
Corali/polipi etc : Zoanthus sp. green tip 2 frag, Zoanthus sp. red 2 frag , Pachyclavularia violacea green 1 frag, Zoanthus sp. pink 1 frag, Protopalythoa sp. green 1 frag ,Palythoa sp green 1 frag, Euphyllia parancora Branching Hammer Coral 2 frag, Tubipora musica 1 frag, Capnella sp. Bali Tree 1 frag, Sinularia sp. finger 1 frag, Xenia sp. pumping 3 fraguri, Montipora Digitata RED 2 fraguri
Cateva ciuperci micute : Discosoma punctatus 2buc, Rhodactis cf. inchoata brown-green 3buc , Discosoma coeruleus 2buc, Discosoma Red 1 buc , Metarhodactis sp. 2 buc
O anemona care imi place la nebunie si o hranesc cu placere si anume red Actinia equina

Ca pompa de recirculare folosesc o Jebao dc2000+controler si pt valuri una bucata Jebao SW-4, piatra vie 18Kg, 10 kg Red Sea Live Reef.
In sump tin 5 litri de Matrix, 5 litri siporax vata perlon care o schimb la 2 ~3 zile, reactor biopeleti, carbune activ si cateva fire de alge si anume Red Bush, Caulerpa si Chaeto
Lumina este una decenta diy leduri alb rece/ albastru / rgb si moon light, este dimabila pe 5 canale.

mai am imbunatatiri de adus sitemului, dar bine asta in timp si in functie de bani plus sunt adeptul diy, tot ce se vede in poze si anume stand, mobilier, lumini, acvariu, sump / sistemul de bean animal overflow / etc este 100 % facut de mainile mele.

O seara buna va doresc!

Forum Index » Profile for oxygen2k8 » Messages posted by oxygen2k8
Go to: