[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: seriouscos
Forum Index » Profile for seriouscos » Messages posted by seriouscos
Mult succes , si nu renunta , sa ne tii la curent cu updateuri ape limpezi !!
mai bine o pui in mediul ei de unde ai luat-o prima oara cel mai bine .
dupa mine mai are vre-o 2saptamani si sau aproape 2 saptamani , depinde de caldura si ph cicleare multe altele.
Ape Limpeziiiiii !!
mai ai de asteptat ceva timp
n-am facut teste nu-mi permit deocamdata sa fac teste...
da cand i=am luat i-am lasat in aceasi punga si i-am bagat vreo ora in acvariu asa cu punga si dupa i-am bagat in acvariu
decand am luat cei 6 pestisori , au avut aceasi stare
salutare , am cumparat 6 guppy de la un coleg epe forum si de cand i=am luat au aceasi problema.. stau pe fundu acvariului stau asa stransi adica nu isi pun in evidenta cozile stau asa ca si cum ar murii se zbat se misca intr-un loc se unduleaza asa cu corpul... toti 6 eu mai am icna o pestoaica guppy si inca 6 pestisori micuti xipho platy moly , dar ei nu au nimica , imi poate spune cineva ce au sau cum sa-i slavez...?
SChimb cateva fire de plante Hygrophila corymbosa , dau la schimb cu orice peste - Molly,platy,guppy,xipho,sanitari. lasati-mi un nr de pesti cati dati pe acteste plante . ape limpleziiiiii

imagine https://imageshack.com/i/f0a00276j
da se pptrivesc.. doar ca 20 litri este cam micut sincer sa spun , cati molly si cati neoni ai?
salut primesc eu donatia chiar astazi , eu stau diham , deci pot ajunge oriunde oricand, astept nr si ora si locatie daca doresti o zi buna
cu ce ai gasit sa hransesti puiuti? , da mutai cum ies pentru a suprevietui mai multi sau lasai in acelasi acvariu si vor supravietui doar cei puternici
ba da , doar ca vreau si eu sa cumpar ceva si trebuie sa astept 7 zile... inteleg asta este regulamentul .. dar nevoile sunt mari si dorintele...
de ce nu pot pune la topicul de cumparari doar o data la 7 zile? daca vreun moderator adminsitrator poate sa puna pentru mine va rog

Cumpar Guppy Blue Moscow masculi/femele Cumpar astept poze reale , pretul si unde ne putem vedea.
ok , multumesc de sfaturi
stiu ca se inmultesc repede , nu este nici-o problema osa iau acvariu mai mare , dar pentru inceput asta vreau eu , Multumesc frumos de sprijin si de momentul acordat.
Salutare !
Pentru inceput am sa va prezint ce am eu in minte....Un acvariu micut 12L doar cu 2F si 1M guppy Blue Moscouw ,Albino , sau Red , nu am gasit deocamdata , dar odata ce gasesc osa va tin la curent, si tank-ul pentru ei va incepe cam asa .
Pentru inceput am acvariul de 12L, am pietris albatru nici mic nici mare , mi-am luat clorocid , si imediat osa incep sa-l montez. Astept pareri si suggesti ce-mi mai trebuie sa adaug.
Multumesc frumos de gazduire si sa aveti o noapte placuta !!
edit by Gabriel
Ti-am mutat mesajul anterior (ce este identic) la sectiunea Cumparari din aria destinata acvariilor de apa dulce. Acesta este sectiunea acvariilor marine asa ca te rog sa nu mai postezi astfel de anunturi aici
Cumpar urmatoarele !
-Acvariu de la 15L pana la 20L acvariu
-Incalzitor reglabil
-Filtru interior
-Guppy red (Rosii) 1 trio=1M+2F orange-fish
-Guppy blue moscow (albastri) 1 trio=1M+2F blue-fish
-Guppy albino (albi) 1 trio=1M+2F crap

Daca aveti orice din acestea nu ezitati sa ma contactatio pivat sau lasati Mesaji
O Viata cat se poate de Buna !!!
am inteles , nu-i nimica , Multumesc oricum
problema ecestui mascul guppy este ca apa este prea rece sau in ultimul caza a fost ciupit sau batut de alti pestisori

Forum Index » Profile for seriouscos » Messages posted by seriouscos
Go to: