Salut!
Dupa mult timp de cugetari, unde luarea decizilor a fost destul de dificila... aici ma refer la standul acvariului, dimensiunile lui, dimensiunile acvariului, filtru, decor..
Azi am dat startul pentru al 4lea acvariu.
Dimensiunile lui fiind:
140L x 50l x 50h cu un total de 350 litri.
Azi am dat comanda pentru el la o sticlarie, acolo va fi si lipit, pretul il consider bun, nu ma complic sa imi fac din nou santier in casa.
Referitor la standul acvariului m-am sucit, nu mai vreau sa fie din lemn masiv (varianta usa) o sa il fac si eu din metal.
Acesta va fi facut din cornier 20 x 20 x 3 iar la cele 6 picioare va fi teava patrata 20 x 20 va venii vopsit, ulterior placat cu pal, depinde de buget.
Dimensiuni stand: 150L x 55l x 70h
Ca metoda de filtrare voi folosii un jbl e1500, (ebay.de - 44,5euro) am mai zis de el pe forum, maine imi ajunge.
In loc de decor probabil o sa pun un autocolant negru (inca nu stiu de unde sa il iau)
Pietrele o sa le iau dintr`un rau la aprox 20 km de Cluj-N.
Nisipul din baumax, e un nisip alb care se pune in filtrele pentru piscine (e ok, il folosesc si acum la un acvariu de 125l)
Locatarii sunt: elongatus mpanga, caeruleus, maylandia estherae red, dimidiochromis strigatus, maylandia membe deep.
Cam astea ar fi, asa intr`un rezumat. Astept sa mi se onoreze comenzile, sa maresc factura la intretinere

)