[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ocean
Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
In mod sigur e printre cele mai grozave backround-uri pe care le-am vazut, tot incerc sa-mi imaginez cum ar arata un decor orinoco/amazonian facut de ei la nivelul asta : radacini si stanci rotunjite plus un pic de mal argilos cu pietre prinse si adancituri sapate de apa
Tare fain decorul, un topic asteptat si de urmarit in totalitate(ca de altfel si cel anterior), spor in continuare
Acvariul arata fain, pozele le faci cu blitz ?Asa arata dupa reflexii, incearca fara pentru ca asta denatureaza culorile, bine experienta mea foto e 0, dar spun si eu din observatii proprii..
Poate ca nici(zic si eu) H2O3 sa nu le placa la infuzori , cred ca ar avea efect si nu e nici deranju mare
Chapeau, maistre
Mai da ce forma rotunda frumoasa are purcica aaa.. discusarita asta ultima
CristiC wrote:Nu stiu cum se vor comporta murenele ca nu am avut niciodata,insa cei doi angelfish: koran-ul si ciliaris-ul isi cam vor "da pe costum" unul altuia.

Murene nu am avut nici eu dar angelfish(mari cat palma) aveam la un moment dat 5 feluri in bazin(e drept ca avea 220 lungime) plus ceva maruntei si un nebun de thalasoma lunare(e superb isi schimba culoarea in functie de dispozitie cand verde smarald cand albastru) asta tensiona si detensiona toate conflictele din bazin e atat de miscaret si de iute(si rau) ca nu apuca nimeni sa-l prinda ca lumea sa-i dea o portie da el ii hartuia pe toti(avea si asta vre-o 25-27 cm). Asa ca angelfish se pot tine mai multi, daca apar tensiuni faci ca la cichlide maresti numarul ca sa se disipeze agresivitatea
Bine te-a indrumat pentru ca ai un bazin frumos, curat, bravo !
Tulburarea poate proveni si de la deciclarea(sau neciclarea acvariului), da-ne mai multe detalii : daca bazinul a fost ciclat /rezultate teste, filtrare, populatie,schimburi apa etc.
Bine ai venit
++La observatiile voastre de mai sus si gold-ul are forma normala a corpului, red are trunchiul nefiresc de scurt si putin cioc , inclin sa cred si eu si eu ca s-a facut o hibridizare cu cartofii aceia numiti papagal
Singurul test care nu e bun de la Salifert e chiar cel de fosfati, marinarii ar trebui sa stie asta, asa ca i-ati Hanna
Vad ca te cam trage ata catre cichlide, in 50 de l ai putea tine o pereche de pelvicachromis kribenzis
Ancistrusilor nu le plac fluctuatiile de ph si temperatura de asta sau alta cauza a murit si cum a spus Tomk ceilalti l-au consumat ,spatele fiind ca un smirgel-mai greu digerabil a ramas
Apa oxigenata folosita nediluata in mod sigur(zic eu) daca pe mine m-a lasat fara amprente cu pielea de pe buricele degetelor subtiata de a trebuit cam o saptamana sa se refaca-cu ocazia curatirii unui bazin vechi de depunerile calcaroase si o dezinfectare totodata(frecat cu buretele imbibat in H2O3 nediluat), atunci cred ca ataca si depunerile organice
Lasa-i sa faca foame o zi sau doua,nu-ti fie frica nu mor, dupa post nu mai fac nazuri
Si eu spun ca si apa oxigenata e buna si mai safe
Bio..zici

Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Go to: