[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gabrielhangu@yahoo.com
Forum Index » Profile for gabrielhangu@yahoo.com » Messages posted by gabrielhangu@yahoo.com

Am un acvariu de apa dulce de aprox 60l cu doi carasi de aprox 2 ani si doi mici.
Acum doua saptamani am observat ca apa devine din ce in ce mai tublure chiar la cateva zile dupa ce scuimbam apa. Am avut un filtru intern mecanic in care am pus un burete foarte dens crezand ca am alge. Am oprit iluminarea cateva zile si parca devenea mai clara. Aici am schimbat cam 70% din apa pentru a grabi procesul si parca parca ajungeam la liman. Am realizat ca am decilcat apa asa ca am aprins din nou limina si am lasat la ciclat cu pestii in ea.
Am adus pestii mici acum cateva zile si vad ca apa devine iar tulbure si ma tem ca vor muri.
Am atasat si o poza, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi cum sa revin la echilibru rapid, ca sa evit sa moara cei noi, ar fi fantastic.

La schimbare apa folosesc jbl biotopol si jbl tropol.
Tocmai am luat un filtru boyu cu filtrare biologoca, chimica si mecanica.

Apreciez orice recomandare.

O zi frumoasa!

Forum Index » Profile for gabrielhangu@yahoo.com » Messages posted by gabrielhangu@yahoo.com
Go to: